Drsný fekální humor, internet si dělá legraci z Okamury

08.04.2019 22:24

Předseda SPD Tomio Okamura na svém Facebooku perlí a sklízí jeden výsměch za druhým. Svým fanouškům v pondělí pyšně oznámil, že podstoupil kolonoskopické vyšetření, aby se přesvědčil, že mu nehrozí žádné nádorové onemocnění tlustého střeva, a nabádal i ostatní, aby neváhali udělat něco podobného. V diskusi mu za jeho aktivitu poděkoval uživatel s profilovou fotografií vesmírné bytosti Aštara Šerana, známé ze sekty Vesmírní lidé, za jehož uznání mu šéf hnutí SPD poděkoval. A další výživné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

Drsný fekální humor, internet si dělá legraci z Okamury
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Tomio Okamura v pořadu Horké téma

„Tak jsem právě poprvé absolvoval preventivně kolonoskopii,“ oznámil radostně na Facebooku Tomio Okamura a pochlubil se, že výsledky má perfektní a může se zase pustit do práce. Nezapomněl toto vyšetření tlustého střeva, případně tenkého střeva endoskopem, které se provádí například při podezření na zánětlivé a nádorové onemocnění tlustého střeva, doporučit všem ostatním. A to prý hlavně z toho důvodu, že bohužel patříme mezi země s nejvíce rozšířeným výskytem rakoviny tlustého střeva na světě.

Poté se spustila celá řada zajímavých reakcí, z nichž o tu nejzajímavější se postaral profil uživatele Pavla Svobody, který vystupuje pod profilovým obrázkem Aštara Šerara, což je duchovní mimozemská bytost vyššího vědomí, kterou jako svého přítele představuje zakladatel sekty Vesmírní lidé (Andělé světla) Ivo Benda. Tato postava podle jeho slov pomáhá k povznesení duší a je velitelem velké vesmírné flotily.

Předseda SPD však nejspíše Šerana, který mu k výsledkům vyšetření pogratuloval, podle profilové fotografie nerozpoznal. Okamurovi uživatel vzkázal, že jej považují jako jedinou naději na přežití. „Raději v poněkud chudším Česku než v chalífátu Evropa,“ dodal uživatel. Okamura mu za jeho podporu okamžitě poděkoval.

Mnoho vašich kolegů provádí kolonoskopii nejen ve Sněmovně, ale i v Bruselu celkem pravidelně, připojil svou reakci uživatel Balti Dolmar, který rovněž Okamurovi drží palce.

Honza Jay Janeček poznamenal, že však i tady přemýšlí o problémech, které nás pálí v České republice. Zdeněk Drábek zase pobaveně připojil poznámku o kameře na cestách.

Hlavně že jste zdráv do boje proti eurohujerům, napsala uživatelka Ilon Kubi Okamurovi.

Podle Jany Hirschbaumové vypadá selfie zamlženě. Rýpla si proto, jestli není náhodou děláno přímo z kolonoskopické kamery.

To Hans Wenlich se s tím nemazal, neodpustil si poznámku, že Okamura má „černou hadici v p*deli“ a jak se k tomu usmívá. „A Václava Klause mladšího nenašli?“ zajímalo zase Jana Kosteru.

Někeří v souvislosti s rozšířenou rakovinou zase doufají, že dvojí kvalita potravin bude jednou minulostí. Vlastimil Mádl prý chápe, že „žereme chemii“, ale nechápe, proč musíme jíst odpad z Turecka, Německa a islámské Francie. Podotkl, že se teď potvrdilo, že třídit potraviny na horší a lepší je zcela norma pro Evropu. „Doufám, že Tomio ví, o čem mluvím, a chápe souvislosti,“ doplnil.


 


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…