Dusno roste: Takto Babiš šlehl po Sobotkovi za nařčení, že hraje s kmotry

24.02.2014 14:32

Andrej Babiš přiznává problémy v pražské organizaci svého hnutí. Informoval o tom server Novinky.cz. Šéf hnutí ANO tak učinil v reakci na slova Bohuslava Sobotky. Ten v pondělí uvedl, že do ANO v Praze infiltrují bývalí kmotři ODS a TOP 09.

Dusno roste: Takto Babiš šlehl po Sobotkovi za nařčení, že hraje s kmotry
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

„Je pravda, že v hlavním městě se stali členy našeho hnutí někteří příznivci Jana Bürgermeistera a Pavla Béma za řízení bývalé pražské předsedkyně Soni Tománkové. Tím, že jsme demokratické hnutí, tak do toho centrála nezasahovala, ale teď se z toho stal problém, který budeme řešit,“ cituje server Babiše.

Podle Babiše ale do ANO nevstoupili žádní kmotři. „Ti skuteční kmotři, kteří finančně zatížili Prahu a byli jedna parta s Bémem, jsou teď za ČSSD náměstci na školství, jako pan Hulinský, nebo kandidují za sociální demokracii do europarlamentu jako pan Poche,“ uvedl Babiš. Podle něj je zábavné, že Sobotka napadá Kleslovou. „Hned po volbách mě volali lidé z ústředního výkonného výboru strany, abych podpořil Michala Haška. Jediná paní Kleslová lobbovala za pana Sobotku,“ podotkl šéf hnutí ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…