Dva Syřani přinesli do Německa takové „obohacení“, až z toho půjdou do vězení

10.04.2018 8:09

Německo má již několik týdnů novou vládu a ta se aktuálně zabývá mezinárodní politickou situací, včetně chemického útoku v Sýrii či kauzou „Skripal“ a potrestáním Ruska. Jak se ale ukazuje, mnoho problémů je v i samotném Německu. Například v důsledku liberální přistěhovalecké politiky.

Dva Syřani přinesli do Německa takové „obohacení“, až z toho půjdou do vězení
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Přes dva tisíce uprchlíků, co musely opustit vysídlovanou calaiskou džungli, se usadily v desátém pařížském okrsku kolem stanice metra Stalingrad

Kancléřka Angela Merkelová a obecně příznivci multikulturalismu a přistěhovalecké politiky „otevřených dveří“ s oblibou hovoří o syrských lékařích, programátorech a inženýrech. Vedle toho však do Německa v posledních třech letech pronikli také syrští násilníci, kteří s sebou žádné velké obohacení nepřinášejí. Deník Bild a server General Anzeiger zkraje tohoto týdne informuji hned o dvou Syřanech, kteří mají v Německu problémy se zákonem.

Anketa

Kdybyste byli na místě Zemana, vynadali byste dnes Babišovi za výsledek jeho snahy sestavit vládu?

16%
84%
hlasovalo: 3399 lidí

Případ Majda A. se již dostal k soudu a dvaadvacetiletý Syřan čelí několika letům vězení za to, že loni v létě chtěl pomocí brutálního násilí přinutit o čtyři roky mladší dívku k sexuálnímu styku. Mladá žena zrovna odemykala své kolo na vlakovém nádraží Starnberg Nord, které leží nedaleko Mnichova, když k ní zezadu přistoupil syrský násilník. Přitiskl ji ke kolu a sdělil jí jasný vzkaz: „Sex nebo smrt.“ Poté si již dívka prožila peklo.

Syřan jí roztrhal šaty, hrubě ji stiskl a hlavou jí několikrát uhodil o stojan na kolu. I když byla mladá žena vystrašená a celá zakrvácená, nevzdala se a bojovala až do té chvíle, než na místo přispěchal výpravčí. Majd A. byl zatčen a postaven před soud. Tento týden by měl být vynesen konečný rozsudek. K trestnému činu pokusu o znásilnění se přiznal. „Nedokáže si vysvětlit, co to do něj vjelo. Byl v té době opilý a svého činu lituje,“ uvedl jeho advokát Kay Wagler.

Zatímco osmnáctiletá dívka se znásilnění ubránila, o pět let starší žena z Francie tuto sobotu takové štěstí neměla. Setkání třiadvacetileté ženy s opět let mladším žadatelem o azyl ze Sýrie přitom začalo nevinně. Dva mladí lidé se viděli v restauraci v centru Bonnu. Poté se společně vydali po Kölnstraße do blízkého parku, kde však počáteční idylka skončila. Osmnáctiletý Syřan zde francouzskou studentku napadl a znásilnil ji.

Ke znásilnění došlo v časných ranních hodinách a těsně po čtvrté hodině mladá žena požádala o pomoc kolemjdoucí na Kölnstraße, po které přišla se syrským násilníkem do parku. Ten sice z místa činu utekl, ale o několik hodin později byl zajištěn policií. Ke spáchání trestného činu se přiznal a byl poslán do vazby. Jak připomíná deník Bild, před několika týdny byl k 11,5 letům vězení odsouzen africký násilník, který loni v dubnu v Bonnu s mačetou v ruce znásilnil mladou ženu před očima jejího přítele.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…