Dvě holčičky čekaly na maminku ve škole... Po masakru v Londýně vyplouvají smutné příběhy

23.03.2017 19:47

Server Expres.cz připomíná středeční londýnský útok, z něhož se zrodila tragédie. Dvě dívky čekaly, až pro ně maminka přijde do školy. Ta se ale rozhodla dojít pro své děti po Westminsterském mostě, kde řádil dvaapadesátiletý Brit narozený v ostrovním království. Tento bestiální vrah maminku bohužel na mostě zabil. Dcery se jí tak už nikdy nedočkají.

Dvě holčičky čekaly na maminku ve škole... Po masakru v Londýně vyplouvají smutné příběhy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Velké Británie

Třiačtyřicetiletá Aysha Frad šla ve středu do školy pro své dcery. Stejně jako jindy se rozhodla jít po Westminsterském mostě. Bohužel netušila, že na něm spolu s několika dalšími lidmi najde smrt. Z rukou bestiálního vraha – teroristy. K činu, při němž Brit mimo jiné také ubodal policistu, se přihlásil Islámský stát.  

„Řidič SUV značky Hyundai se rozjel po mostě, aby svou smrtící jízdou směrem k britskému parlamentu zranil desítky lidí, řadu z nich těžce. Osmiletá a dvanáctiletá dcera Ayshi Frad se maminky nedočkaly,“ píše server. Aysha Frad se narodila v Británii, ale příbuzné měla i ve Španělsku, kde teď její rodina také truchlí. Manžel pocházel z Portugalska.

Sedm lidí zraněných na mostě je prý stále v ohrožení života. Mezi zraněnými najdeme občany Francie či Korejce, takže tragédie má bohužel i mezinárodní přesah.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…