Europoslanec Pospíšil reagoval na slova Johna Boka, který jej ostře kritizoval. Podívejte se, jak to dopadlo

05.09.2014 22:04

Europoslanec za TOP 09 Jiří Pospíšil pro ParlamentníListy.cz reagoval na slova Johna Boka, který jej v Plzni na setkání s občany ostře kritizoval. Pospíšil uvedl, že tento politický styl je mu cizí a že jsou o něm šířeny lži. Zastal se Medy Mládkové, do níž se Bok také opřel.

Europoslanec Pospíšil reagoval na slova Johna Boka, který jej ostře kritizoval. Podívejte se, jak to dopadlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil

„Vít Bárta a jeho lidé o mně permanentně šíří lži, na které jsem nikdy nereagoval a nebudu reagovat ani nyní. Je to jeho politický styl, který je mi cizí. Co však považuji za nevkusné, je to, že do tohoto kabaretu vtahuje i paní Medu Mládkovou. Paní Meda Mládková si mě před několika lety svobodně vybrala jako svého spolupracovníka a nástupce. Toto své rozhodnutí ohlásila v přímém přenosu v České televizi v pořadu Hyde Park. Každý si to tak může dohledat a seznámit se s její vůlí. Dodávám, že pro paní Medu a Museum Kampa pracuji ve svém volném čase, a hlavně pracuji zdarma. Svůj majetek Meda Mládková předala Nadaci Jana a Medy Mládkových, a nikoliv mně.“

John Bok řekl na adresu Jiřího Pospíšila, že „.. je hrozně ctižádostivý a chce po sobě zanechat velký pomník. Když je teď v Evropském parlamentu, myslím, že po něm zůstane malé hovínko a možná ani to ne. On není ani osobnost, je to zbabělec“. Jeho údajnou mstivost dokazuje Bok na příkladu propuštěných řidičů na Ministerstvu spravedlnosti. Plzeňský „kmotr“ Roman Jurečko měl údajně podle disidenta prosadit právě u Pospíšila nového vrchního státního zástupce Zemana, který byl nezatížený minulostí a jenž se údajně hodil do jejich plánu. Je třeba v tomto místě dodat, že Pavel Zeman je rodilý Plzeňák.

„Je to totálně bezcharakterní, chtivý, ambiciózní a nebezpečný člověk,“ řekl posluchačům dále na adresu Pospíšila v plzeňské kavárně Jadran John Bok a otřel se i o diskutovanou orientaci bývalého ministra, poslance a nyní europoslance. K Medě Mládkové v souvislosti s Jiřím Pospíšilem Bok také řekl, že je „stará paní, úžasná, ale už mimo. On toho zneužívá, to je jeho prasectví“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vf

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…