Eva Drahošová: S takovou nenávistí a sprostotou, jako na TV Prima, jsem se ještě nesetkala

25.01.2018 7:01

Zatímco prezidentský kandidát Jiří Drahoš v pondělí v podstatě uzavřel kontaktní kampaň a soustředí se na televizní debaty, jeho manželka Eva Drahošová dál jezdí po České republice a pokračuje v kampani. Ve středu navštívila Plzeň. Na půdě Západočeské univerzity popsala své pocity z debaty na televizi Prima a vysvětlila, jak je to doopravdy s Českou televizi.

Eva Drahošová: S takovou nenávistí a sprostotou, jako na TV Prima, jsem se ještě nesetkala
Foto: Vít Hassan
Popisek: Eva Drahošová

Čtvrteční Lidové noviny informují o tom, jak paní Eva Drahošová hodnotí klání jejího manžela s Milošem Zemanem na televizi Prima. „To byla reality show, plná nenávisti a sprostoty, se kterou jsem se v životě nesetkala,“ zlobila se Drahošová na půdě Západočeské univerzity. „Co protistrana vykřikovala, bylo pro mě něco strašného,“ sdělila děkanovi fakulty umění a designu Josefu Mišterovi.

Anketa

Která manželka prezidentského kandidáta ve vás vzbuzuje větší sympatie?

hlasovalo: 28520 lidí

Posléze uvedla na pravou míru výrok, že Česká televize podporuj Jiřího Drahoše. Některý z novinářů to prý vytrhl z kontextu. A jaký tedy byl onen kontext? „Před televizní debatou jsme byli v maskérně. Já měla za manžela strach a maskérky mi řekly, ať se nebojím, že ony ho tam podporují,“ prozradila možná první dáma. Později o tom vyprávěla dobrovolníkům v Pardubicích, kteří pomáhají jejímu muži a tehdy to zaslechl novinář a článek o ČT a Drahošovi byl na světě.

Eva Drahošová v Plzni nenavštívila jen univerzitu, ale botanickou a zoologickou zahradu, kde si vyzkoušela, jak se krmí žirafy a nosorožci.

Čekalo jí také setkání s několika stovkami dobrovolníků a podporovatelů jejího manžela, kteří ji přivítali bouřlivým potleskem. Vítal jí mimo jiné i předseda TOP 09 Jiří Pospíšil a neúspěšný prezidentský kandidát Marek Hilšer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…