FOTO Nachytali ji. V županu. Dost blbě. Arcinepřítelkyni Trumpa, 70 let

02.09.2020 14:33

Americký web Fox News přinesl zajímavou zprávu. Předsedkyně Sněmovny reprezentantů za demokratickou stranu Nancy Pelosiová má problém. Zdá se totiž, že pro americké papaláše žádná protikoronavirová opatření neplatí, zatímco drobní podnikatelé je zkrátka snášet musí. Politička si chtěla zajít do kadeřnictví a podle majitelky salonu to bylo jako rána do obličeje. Znepokojivá zpráva o konci podnikání v San Franciscu.

FOTO Nachytali ji. V županu. Dost blbě. Arcinepřítelkyni Trumpa, 70 let
Foto: FOX
Popisek: Nancy Pelosiová v kadeřnictví, oficiálně uzavřeném

Anketa

Je Česká republika dobře řízenou a vedenou zemí? (Ptáme se od 2.9.2020)

61%
39%
hlasovalo: 13187 lidí

Předsedkyně Pelosiová navštívila kadeřnictví v San Franciscu a požadovala umytí vlasů a vyfoukání. A to navzdory předpisům, podle kterých měly být během pandemie kadeřnické salony zavřeny.

Navíc na záznamu bezpečnostních kamer, které Fox získal, lze vidět Pelosiovou, jak se pohybuje po kadeřnictví s mokrými vlasy a bez roušky. Stylista roušku naopak důsledně má.

Sedmdesátiletá Pelosiová patří mezi nejzarytější odpůrkyně Donalda Trumpa, kterého ze své pozice dolní komory Kongresu USA soustavně kritizuje.

Salony v San Franciscu byly zavřeny od března a bylo ohlášeno, že mohou otevřít prvního září pouze pro služby poskytované venku.

Majitelka kadeřnictví Erica Kiousová byla překvapená, kdo se to v jejím provozu objevil. Doslova k tomu řekla: „Bylo to jako rána do obličeje, když vešla dovnitř, víte, jakože se cítí, že může jít a nechat se obsloužit, když nikdo jiný nemůže, a já nemohu tak dlouho otevřít a normálně pracovat.“ Majitelka dále řekla, že nemůže uvěřit, že Pelosiová neměla roušku. „Měli bychom snad k takové ženě vzhlížet, ne?“ a dodala „je to znepokojivé.“

Kiousová se dále zmínila o tragickém stavu drobného podnikání v Americe. „Měli jsme zavřeno po tak dlouhou dobu, nejenom můj podnik, ale většina malých živností. Cítím se sražená a bezmocná,“ postěžovala si podnikatelka.

„Bojovala jsem šest měsíců za podnik, který mě stál dvanáct let života, abych mohla znovu otevřít.“ A dodala: „fakt, že udělají tohle a ona si sem jen tak přijde, je opravdu jak rána do ksichtu.“ Majitelka taky prohlásila, že oblast, kde se nachází její salon, se během karantény změnila na „Zemi třetího světa“.

„Kvůli karanténě a zavírání obchodů jsme ztratili lidi, klienty a zaměstnance,“ a přidala: „v San Franciscu jsou teď všude bezdomovci a znečišťují celé město. Je to jako noc a den, když se podíváte, jak je to teď a jak to bylo před rokem. Všichni odsud prchají.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

15:58 „Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal ce…