FOTO Uzeniny jsou nebezpečné? Tak tomu se musím usmívat. Václav Klaus vyrazil na exkurzi do masny a toto k tomu stvořili v jeho institutu

12.11.2015 18:29

Náš bývalý prezident Václav Klaus je ve světě znám coby velký kritik Evropské unie a nejen té. A zřejmě proto, aby dostál své pověsti, vytáhl celý svůj institut a společně se šli podívat, co že je to špatně s našimi českými uzeninami, když podle Světové zdravotnické organizace způsobují rakovinu.

FOTO Uzeniny jsou nebezpečné? Tak tomu se musím usmívat. Václav Klaus vyrazil na exkurzi do masny a toto k tomu stvořili v jeho institutu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus

Na Facebooku Institutu Václava Klause se objevilo několik fotografií, na kterých je bývalý prezident Václav Klaus ve výrobně masa. Tam se vyrazili podívat po zveřejnění rozhodnutí Světové zdravotnické organizace, podle které je zpracované maso karcinogenní stejně jako azbest či cigarety.

„Tým odvážlivců z IVK v čele s exprezidentem Václavem Klausem to jel okamžitě zkontrolovat do výrobny podniku Uzeniny Beta, kde ovšem žádné nebezpečí neodhalil,“ stojí v příspěvku.

A nebyl by to Institut Václava Klause, kdyby nešlo o podnik, který se „hrdě pyšní tím, že za dvacet let své existence nečerpal ani korunu (ani euro) z dotací“.

Z přiložených fotografií to vypadá, že Klaus je s provozem v podniku spokojen.

Foto: Institut Václava Klause

Celý příspěvek zde:

Světová zdravotnická organizace prý hodlá zařadit tzv. zpracované maso mezi nejjedovatější látky hned vedle azbestu, arzénu nebo cigaret. Tým odvážlivců z IVK v čele s exprezidentem Václavem Klausem to jel okamžitě zkontrolovat do výrobny podniku Uzeniny Beta, kde ovšem žádné nebezpečí neodhalil.

Podnik se hrdě pyšní tím, že za dvacet let své existence nečerpal ani korunu (ani euro) z dotací. A pak že to bez přerozdělování nejde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …