Fekální útok na poslance ANO. Doteď stojí s otevřenou pusou. A to prostě jen řekl...

10.05.2021 9:52 | Ze sítí

Poslanec za hnutí ANO Patrik Nacher prohlásil, že v tuto chvíli se opravdu očkovat nenechá. Na sociálních sítích kvůli tomu čelil mohutné salvě kritiky. Dočkal se nálepky „ha*zla“ i „sr*če“, ale jeho názor to nezměnilo. „Ne, opravdu, v této chvíli se nenechám očkovat ani za hlas ve volbách,“ napsal konsternovaný poslanec hnutí ANO, jehož lídr a premiér Andrej Babiš k očkování jinak vyzývá.

Fekální útok na poslance ANO. Doteď stojí s otevřenou pusou. A to prostě jen řekl...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Anketa

Vyhraje hnutí ANO sněmovní volby? (Ptáme se od 9.5.2021)

87%
9%
4%
hlasovalo: 12939 lidí

Poslanec Patrik Nacher konstatoval, že nemoc covid-19 prodělal, takže v tuto chvíli nemá důvod nechat se očkovat, jelikož má možná větší imunitu než lidé, kteří mají protilátky jen z očkování.

Novinář Vojtěch Gibiš ze serveru Seznam Zprávy Nacherovi napsal, že prodělání nemoci a následné očkování po třech měsících je tou nejlepší ochranou proti pandemii.

„Podle studií prodělaný covid a po 3 měsících očkování je nejspolehlivější ochrana. Dokonce i jen jedna dávka po prodělaném covidu poskytuje spolehlivější ochranu než dvě dávky u člověka, který covid neměl,“ napsal publicista.

Patrtik Nacher pod palbou

Josef Kopecký, novinář ze serveru iDNES.cz konstatoval, že popírači očkování ho nezajímají.

Mám za sebou první dávku očkování vakcínou Comirnaty od společností Pfizer/BioNTech. Cítím se normálně. Čím více lidí bude očkováno, tím dříve se svět vrátí k normálnímu, normálnějšímu způsobu života. Popírači očkování, šiřitelé konspiračních teorií a jejich bludy mě nezajímají,“ napsal Kopecký.

Patrik Nacher pod palbou

Jenže to nebyly jediné věty, s nimiž se Nacher na sociálních sítích vyrovnával. Přišla i tvrdší slova. Od Ondřeje Ridla, který sám sebe označil za „havloida“ a „máničku“.

„Jste pěknej sráč, že se nenecháte očkovat, a to vám ve volebním roce píše potenciální volič, ne novinář. Tak se podle toho začněte chovat. Neumíte to,“ napsal Nacherovi Ridl.

Nacher se okamžitě ohradil.

„Co si to dovolujete, máničko? Prodělal jsem Covid, nemám tak vysoký věk a jsem zdravý. Teď se očkovat by bylo čiré bláznovství... Ale hlavně je to na každém z nás. Já vás také nenutím se neočkovat. A ještě u toho nadávat do sráčů,“ rozčílil se zákonodárce.

Patrik Nacher pod palbou

Jenže Ondřej Ridl pokračoval v kanonádě.

„Jste sráč už jenom díky tomu, že jste ze sekty. Jste sobeckej hajzl, co se nenaočkuje a někoho tím zabije. Je to vaše volba. Ovšem to znamená, že to je volba babišovského sráče, a to mě vážně neuklidňuje,“ napsal Nacherovi volič.

A poslanec se znovu ohradil.

„Tak pán má sice ve svém profilu mimo jiné napsáno, že je mánička a probruselský havloid, ale i tak by mohl být trochu tolerantní... ne, opravdu, v této chvíli se nenechám očkovat ani za hlas ve volbách. Kdo jede kobercový nálet na ty, kteří se nechtějí nechat očkovat, kdo není schopen rozlišovat ty důvody, kdo generalizuje a hází všechny do jednoho koše a ještě je u toho vulgární, tím jen odhaluje sám sebe,“ zdůraznil Nacher.

„P. S. A pán jede dál, jako motorová pila,“ dodal ještě.

Patrik Nacher pod palbou

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…