Francouzští hackeři "zaútočili" na Islámský stát

12.02.2015 12:45

Útok na Islámský stát slíbili členové francouzské odnože hackerské skupiny Anonymous už více než před měsícem. Do boje se pustili právě dnes. Hackeři skupiny napadli stovky twitterových účtů, e-mailových adres a facebookových stránek, které byly spojeny či podporují teroristický Islámský stát. Píše o tom na svých internetových stránkách časopis Reflex a odvolává se na informace z webu dazeddigital.com.

Francouzští hackeři "zaútočili" na Islámský stát
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

„Budeme vás lovit. Budeme ničit vaše webové stránky, účty a e-maily. Budeme se k vám chovat, jako kdybyste byli virus. A my jsme lékem na tento virus. My jsme internet. Vy nejste muslimové. Jste teroristé! V našich řadách jsou muslimové, křesťané, židé. Jsme hackeři, kteří se spojili nezávisle na rase, zemi, původu, náboženství a etnické příslušnosti. Jsme Anonymous.” Takové je prohlášení na skupiny Anonymous na jejích webových stránkách.

Islamisté často používají internet k šíření své propagandy a nové rekruty do svých řad lákají právě touto cestou. Skupina Anonymous už zveřejnila první úspěch svého potírání terorismu, když na svých stránkách zveřejnila rozsáhlý seznam napadených účtů a IP adres.

http://pastebin.com/d8ND4rvV

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bra

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…