Hampl mapuje poslední dny Obamova prezidentování. Nastane exploze v Madridu i ekonomické sankce, tvrdí

15.01.2017 8:59

Sociolog Petr Hampl zveřejnil na serveru ParlamentníListy.cz plán Baracka Obamy pro nadcházející dva týdny v Bílém domě. „Barack Obama, to je jiný chlapík. Ten se opravdu snaží, aby si svůj prezidentský plat zasloužil do poslední minuty,“ uvedl Hampl.

Hampl mapuje poslední dny Obamova prezidentování. Nastane exploze v Madridu i ekonomické sankce, tvrdí
Foto: archív autora
Popisek: Obama

Následně zmiňuje například vypovězení ruských diplomatů na tři týdny. „Budou muset utratit za dvoje letenky, dvoje letištní taxy, dvakrát taxík na letiště, možná si koupí i nové kufry… Zkrátka Americe vyroste HDP a Putinovi uděláme průvan v rozpočtech! Dobře mu tak, imperialistovi!“ zmínil Hampl. A dodává: „Protože jsme ve spojení s geniálními ruskými hackery, víme o plánech Baracka Obamy mnohem víc než on sám. Přinášíme tedy záměry (zatím tajné) pro poslední dny jeho prezidentování.“

Kromě toho, že zmínil akce od 6. ledna do 15., kdy mělo dojít k humanitárnímu bombardování Gruzie, raketovému útoku na Mongolsko, výsadku námořní pěchoty na Jamajce, vyhlášení sankcí proti Egyptu či leteckému útoku proti Haiti, popsal i dny následující.

Původní text ZDE.

„Akce pro 15. ledna. Letecké bombardování Říma jako odveta za způsob, jakým si Italové počínají na amerických silnicích. A taky za chicagskou mafii 30. let,“ napsal například Hampl. 16. ledna by měla být podle něj nasazena Národní garda proti Kostarice, která naschvál produkuje špatně zakřivené banány, aby tím zmátla úsudek amerických voličů.

„Akce pro 17. ledna. Ten den otřese série explozí Madridem. Amerika nemůže nechat bez trestu, že ohniví Španělé systematicky svádějí americké sekretářky, lámou jim srdce a pak je opouštějí. Frustrace se pak ventiluje v politickém rozhodování. Akce pro 18. ledna. Přísné ekonomické sankce vůči Skandinávii za ty příšerné romány, které produkují. A taky za to, že neposkytují azyl černochům z USA. I oni si občas potřebují zajet na sexuální dovolenou. Akce pro 19. ledna. Zákaz vývozu vybavení fitness center do České republiky. Není přece možné připustit, aby z té země vzešla další Ivana Trumpová,“ shrnul pak závěr prezidentování Obamy Hampl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…