Hit internetu: Seznam rasistů, fašistů a xenofobů. Občané, bonzujte a přidávejte další!

09.08.2016 13:31

Poté, co komentátor Jiří X. Doležal upozornil na seznam xenofobů, který podle něj zveřejnili sluníčkofašisti, stal se hitem internetu. „Sláva! Neomarxistická levice se poučila od Adama B. Bartoše a zveřejňuje seznam xenofobů. Spolu s výzvou, aby je lidé fízlovali a udávali. Jsem rád, že multikulturní levice zůstává věrna fízláctví komunistické tradice!“ uvedl k tomu Doležal.

Hit internetu: Seznam rasistů, fašistů a xenofobů. Občané, bonzujte a přidávejte další!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

Podle Doležala seznam xenofobů nápadně připomíná seznamy „zrádců národa“ či „Židů“, jež v minulosti publikovali jak neonacisté, tak například ultrapravicový Adam B. Bartoš. Jak si všímá na webu pravdalaska.wordpress.com, kde je seznam zveřejněn, databáze má obsah rasisty, kulturní rasisty, nacionalisty, neofašisty či všechny ty, kteří šíří xenofobii nebo předsudky. 

„Jestliže se setkáte s těmito jmény, měli byste být na pozoru. Prosíme o monitoring a zaznamenávání důkazů pro případná trestní oznámení. Budujeme databázi, v přípravě, zde uvádíme ukázkově jmenný seznam,“ píše se u seznamu, který v současné době čítá asi sto padesát jmen. Mezi nimi je například Tomáš Vandas z Dělnické strany sociální spravedlnosti, bývalá senátorka Liana Janáčková, protiislamista Martin Konvička či sociolog Petr Hampl.

Původní text ZDE.

„Z terénního pozorování to vím dávno, ale nyní sami sluníčkáři písemně potvrdili, že jde o stejnou zfanatizovanou a fašizující chamraď, jako je ultrapravice a neonacisté. Vytvářet jakékoliv seznamy – Židů a zrádců národa, jak dělají náckové, i xenofobů, jak nyní udělali sluníčkofašisti – je prostě zcela netolerovatelný projev fašismu. Takže pány neomarxisty vytvářející ten web prosím o zařazení svého jména do seznamu xenofobů. K sluníčkofašistům, stejně jako k náckům, mám totiž zcela netolerantní, xenofobní a fašistický postoj!“ uzavřel svůj text Doležal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…