Holubová už ví, koho na Hrad! Narazila však na potíž. A hádá se

04.05.2022 12:22 | Ze sítí

Komunistická minulost generála Pavla? Podle herečky a známé antikomunistky Evy Holubové žádný problém. Petr Pavel prý službou vlasti svou minulost dávno „přebil“. Informace o Pavlově členství v KSČ a angažmá v komunistické vojenské rozvědce podle Holubové šíří trollové. Herečka to napsala na sociálních sítích.

Holubová už ví, koho na Hrad! Narazila však na potíž. A hádá se
Foto: Repro Instagram
Popisek: Herečka Eva Holubová

Na prachatickém gymnáziu se uskutečnilo setkání občanů s generálem Petrem Pavlem. Akci moderovala herečka Eva Holubová, která se dlouhodobě s chutí vyjadřuje k politickému dění v naší zemi. 

Anketa

Je sněmovní opozice (ANO a SPD) dostatečně důrazná v boji s vládou?

hlasovalo: 36791 lidí

Herečka se následně dojmy z akce pochlubila ve svém profilu na síti Instagram, kde se rozvířila místy zajímavá diskuse. Řada fanoušků pouze pod příspěvek, ve kterém Holubová vychvaluje bývalého vojáka a obdivuje jeho skromnost, připojila emotikony ve tvaru srdíček, tleskajících rukou či vzkazů, že generál je borec. Srdíčka coby vzkaz do komentářů připojila i Holubové letitá kamarádka a bývalá první dáma Dagmar Havlová. 

Jeden kritický dotaz přece jen Holubové pod příspěvek přistál. „Evo, jak se stavíte k angažmá pana generála v KSČ?“ tázala se uživatelka instagramu herečky. Dostalo se jí vyčerpávající odpovědi.

„Stejně jako se k němu stavěli v NATO, jako se stavím k angažmá ředitelky Nadace Charty 77 Boženy Jirků, Petra Pitharta, Jiřiny Šiklové… Ti lidé své jedno pochybení, kdy nikdy nikomu neudělali žádnou újmu, dávno přebili svou službou vlasti a lidské pospolitosti. Doporučuju přečíst knihu jeho rozhovorů V první linii. Nikdo, kdo o tom ví něco konkrétnějšího, to nezmiňuje. Opakují to většinou trollové a chytají se toho lidé, kteří nic víc o Petrovi Pavlovi nevědí. Jak se na to členství asi dívají francouzští vojáci, jimž zachránil život s nasazením vlastního?“ reagovala Eva Holubová na dotaz ke komunistické minulosti generála Pavla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…