Hřib chce vyhazovat úředníky. Udženija hned ukázala: Vrchní „elf“ Kartouz! Spustila se hádka

22.05.2021 15:17 | Ze sítí

Primátor Hřib prý chce v Praze propouštět úředníky. Udženija z ODS mu rovnou vzkázala, že má začít u sebe. Věděli jste, že existuje něco jako Pražský inovační institut? 70 tisíc výplata, elf Kartouz v čele a trafika pro piráty! Kopnul si i Zahradil. Na druhé straně barikády zase povstal Šafrův pomocník z Fóra 24 a pirátský podnikatel. ODS? Prý nízká kvalita. Trafiky ať si prý řeší jistý europoslanec.

Hřib chce vyhazovat úředníky. Udženija hned ukázala: Vrchní „elf“ Kartouz! Spustila se hádka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Hřib, primátor hl. m. Prahy

Vedení Prahy pod primátorem Hřibem chce údajně propustit desetinu magistrátních úředníků. Těch je v současnosti až 2300. Na tuto zprávu reagovala politička z ODS Alexandra Udženija a pirátovi rovnou doporučila, které úředníky vyházet. „Pirát Hřib chce propustit 10 % úředníků. Doporučuji, kde začít. Pražský inovační institut funguje jako trafika pro odložené piráty a jejich kámoše s platem až 70 tisíc Kč. Ředitelem je ,elf‘ Bob Kartous, propagátor mazání názorů na sociálních sítích. Začněte tady a všichni zatleskají,“ napsala politička.

Přidal se i její stranický kolega a europoslanec Jan Zahradil. Ten Kartouze považuje dle svých slov za pozoruhodný exemplář cenzora. „A v tom institutu inovuje co? Jak lépe cenzurovat?“ ptal se dál posměšně.

Proti ODS a ve prospěch pirátských trafikantů se vyjádřil například editor proslulého Fóra 24 Jan Jandourek. Ten ve zřejmé narážce na Zahradila napsal: „Tak už tady naběhli hlasatelé ,všech azimutů‘. Pokud jde o trafiky, snad by bylo lepší o tom nemluvit. Napadá mě hned jeden europoslanec.“

Zakladatel Hlídače státu Michal Bláha útoky na Hřiba a elfa Kartouze vrátil podobně a Udženiji pokáral slovy: „Paní Udzenija, toto není moudré. Popovídejte si s Vašimi spolustraníky, kolik členů ODS cpali ve městech a krajích do vysokých funkcí svým koaličním partnerům. Desítky jmen, velmi nízká kvalita. Začněte u vašich kolegů poslanců...“ Na Bláhův příspěvek se ale ozval uživatel Jiří Patak, který namítl, že přece podobná drahá odkladiště neúspěšných politiků nemá mít žádná strana. Na tuto logickou výtku již Bláha nereagoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…