Hromada sraček! vmetla Babišovi Aňa Geislerová, herečka

26.02.2019 11:36

Herečka Aňa Geislerová se na svém facebookovém profilu rozhořčila nad Agrofertem. A to velmi výrazně.

Hromada sraček! vmetla Babišovi Aňa Geislerová, herečka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aňa Geislerová

Geislerová reagovala na to, že obchodní oddělení Agrofertu se zaměřením na pesticidy a mořidla je jedním z největších distributorů přípravků na ochranu rostlin v České republice. „Nabízíme nejen široké spektrum pesticidů a mořidel, ale především profesionální přístup, kvalitní logistiku a odborné poradenství. Dbáme přitom na odbornou úroveň našich prodejců, kteří nabízejí individuální přístup a kvalitní logistické řešení,“ píše se na stránkách společnosti.

„Asi jsem zaspala. Ale on si to Agrofert nejen pěstuje, nejen hnojí, ale ty pesticidy si tam taky sype sám. A pak si na to všechno dá dotace a schválí si užívání pesticidů na dalších pár let. Lidi, proboha, vám to je jedno? A dál si na tu řepku dá Andy další dotace na biopaliva. Nebo to říkám nějak blbě? Já myslím, že ne. Je to hnus,“ rozhorlila se herečka.

Anketa

Vyčítali byste svým přátelům, že podepsali petici na poctu Václavu Havlovi?

hlasovalo: 9036 lidí

„A až budem všichni z těch pesticidů neplodný, tak má Andy pro nás ty svý reprodučkní farmičky. Myslím, že ani Orwell by nevymyslel takovou hromadu sraček, jakou nám servíruje Andy,“ poznamenala k Andreji Babišovi (ANO). 

Ještě předtím něco vzkázala Marku Prchalovi, jenž stojí za mediálními výstupy Andreje Babiše. „Prchale, včely jsou taky zvířátka. Nemohl by se Andy na FB mazlit s včelama a zakázat ty zkurvený pesticidy na těch svých / kradených polích se zkurvenou řepkou? Vem to do dílny. Dík,“ napsala mu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…