Já mám taky knihu, připomněl Babiš nad Zemanovým dílem. Sice je stará, ale zadarmo

15.09.2016 16:53

Prezident Miloš Zeman byl ve středu v Pardubicích na křtu své nové knihy s titulem Tato země je naše. Ta obsahuje dvacet pět aktuálních rozhovorů. A o den později na Facebook přišel ministr financí a majitel Agrofertu Andrej Babiš a připomněl, že má taky knihu. V té je rozhovorů sice jen čtrnáct, ale za to ji můžete dostat zadarmo.

Já mám taky knihu, připomněl Babiš nad Zemanovým dílem. Sice je stará, ale zadarmo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš s fanouškem

„Pořád mi píšou lidi, že chtějí tuhle knížku, tak jsem jich nechal udělat, no, řekněme, trošku víc, ať se na každého dostane ;-),“ napsal Babiš v dopoledních hodinách na svém facebookovém profilu.

Poděkoval všem svým příznivcům a slíbil, že kdo bude chtít, tak od něj může dostat knihu O Babišovi bez Babiše. „Andrej Babiš je významný podnikatel, zakladatel a majitel Agrofertu, jedné z největších českých firem, a dnes také politik, lídr úspěšného politického hnutí, místopředseda vlády, ministr financí a poslanec, i když sám označení politik vytrvale odmítá,“ zní anotace dva roky starého titulu.

Kniha je souborem výpovědí čtrnácti různých osobností o tom, jaký je ministr financí vlastně člověk. „Kniha tak bez příkras, a především bez jakýchkoliv dalších ambicí a postranních záměrů představuje osobnost a život Andreje Babiše.“

A jediné, co musíte udělat, je vyplnit formulář a dostanete za to Babišovu knížku i s jeho podpisem.

Pod jeho prohlášením se strhla bouřlivá debata, plná vzájemného osočování, pochybování i bezmezné podpory. „Moc děkuji, formulář vyplněn, budu se těšit. Fandím Vám a jen se bojím, že odejdete a vše se zas vrátí do starých kolejí. Děkuji za to, co děláte,“ psala mu Eva Vacková.

„Hrozný slinty, v té knize... ale chápu, že nic jiného tam být nemůže,“ sepsula ho Jana Hlušičková a pochybovala jak o ministrově odbornosti, tak i názorech. A pak se taky psalo hodně o koblihách, Kalouskovi a pražské kavárně.

Celý Babišův příspěvek:

Pořád mi píšou lidi, že chtějí tuhle knížku, tak jsem jich nechal udělat, no, řekněme, trošku víc, ať se na každého dostane ?? A vám na Facebooku ji chci taky nabidnout, protože si fakt vážím toho, že jste tady se mnou. Budu ji posílat, jak to budu stíhat, ale každý den si na to udělám chvilku času. Stačí, když mi vyplníte formulář tady: http://bit.ly/chci-knizku

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…