Jak bych se mohla podívat své dceři do očí... Co může způsobit vakcína dětem? Je zde VIDEO. Lékařky-matky vyslaly naléhavý vzkaz

01.06.2021 17:47

Spolek žen natočil video, jehož součástí byl i dopis lékařky Jitky, která jej napsala všem ženám, matkám i mužům, který je prý samotné rozplakal. Nikdo prý neví o vedlejších účincích vakcíny. Video sdílela organizace Zdravé fórum. „Nevěřte číslům a údajům o bezpečnosti vakcíny. Čísla se dají falšovat a statistiky překrucovat. Věřte svým pocitům,“ vyzývala lékařka. „Přenechme vakcínu na covid-19 rizikovým skupinám a starším spoluobčanům,“ dodává. Vakcína je údajně experimentální a neprošla klinickými zkouškami.

Jak bych se mohla podívat své dceři do očí... Co může způsobit vakcína dětem? Je zde VIDEO. Lékařky-matky vyslaly naléhavý vzkaz
Foto: Repro vimeo
Popisek: DOPIS LÉKAŘEK A MATEK Smyčka se utahuje

Organizace Zdravé fórum sdílela video režiséra a scenáristy Igora Chauna. Video se jmenuje „DOPIS LÉKAŘEK A MATEK: Smyčka se utahuje“. Jde o výpověď tří matek-lékařek o tom, co se kolem nás děje. „Určitě stojí za zhlédnutí a zamyšlení,“ komentuje video Zdravé fórum.

Anketa

Bojíte se klimatické katastrofy?

7%
91%
hlasovalo: 5384 lidí
„My ženy, co tady sedíme, jsme se spolu setkaly asi před čtyřmi týdny a zastupujeme ještě další dvě ženy, sešly jsme se ve skupině, které říkáme zdravotní výbor hnutí Cesta zodpovědné společnosti, a v tomto našem kroužku ženském jsme se všechny svorně shodly na tom, že je potřeba se vyjádřit. Jsme tam tři doktorky, jedna tu s námi není. Já jsem lékařka, Andrea je lékařka a naše ještě kolegyně Jitka, ta napsala krásný dopis ženám a matkám i otcům, a je to proto, že cítíme velkou naléhavost se postavit za naše děti, jelikož nikdo jiný to za nás neudělá,“ uvedla doktorka Jana Budařová.

Dále uvedla, že jak své děti, tak sebe nenechá očkovat a děsí ji představa toho, že by někdo nařizoval očkování jejím dětem. „Děsí mě to i za ostatní maminky a jejich děti,“ dodala.

Následně přečetla dopis, který ji podle svých slov rozplakal. „Je to pro vás, pro ženy, pro matky, pro to, abyste vnímaly kromě jiného naši podporu. My cítíme, že ta pravda, kterou chceme vyjádřit, se ozývá ze všech možných stran,“ vysvětlila.

Pisatelkou dopisu je jejich kolegyně Jitka, která pracuje v nemocnici.

„Milé mámy, babičky, prababičky, ostatní ženy a milí muži. Jsem také máma a zároveň jsem i lékařka. Události posledních dní mě nenechávají lhostejnou. Situace se každý den přiostřuje a smyčka se pomalu, ale jistě utahuje a v jejím středu není nikdo jiný než naše děti. Pomyslná vládnoucí ruka již ztratila veškeré zábrany a nedělá jí problém sáhnout i po dětech, po tom nejcennějším, co máme. Píšu tyto řádky, protože bych chtěla dodat odvahu všem ženám, matkám i otcům, aby se nebáli vystoupit z davu a postavit se za svoje děti. Jsem s vámi na jedné lodi, i já procházím podobným procesem. Mám strach o děti a narážím na nepochopení okolí.

Anketa

Do Poslanecké sněmovny může být zvolen občan, kterému je alespoň 21 let. Je tato hranice správná?

hlasovalo: 13200 lidí
To, co před rokem vypadalo jako scéna ze špatného filmu, se pomalu a jistě stává realitou. Chtějí naočkovat děti a teenagery experimentální vakcínou proti covidu-19, která je teprve ve stadiu klinického zkoušení. Nikdo, opravdu nikdo, nemůže mít reálnou představu, co tato vakcína ve vyvíjejícím se organismu udělá, jaké nežádoucí účinky se za určitou dobu očkování můžou u dětí a mladistvých objevit. Jaký dopad to může mít na celou mladou generaci naší populace. Nevěřte číslům a údajům o bezpečnosti vakcíny. Čísla se dají falšovat a statistiky překrucovat. Věřte svým pocitům.

Vědomá máma sama dobře nejlépe ví, co její ratolest potřebuje. Matka je pro své dítě tím nejlepším lékařem a léčitelem v jedné osobě. Věřte ve svoji intuici, nenechte se ovlivnit mediální masáží, která se na vás valí ze všech stran. Pokud cítíte, že je to špatně, tak to tak prostě je bez ohledu na fakt, že vám třeba sto odborníků nebo vědeckých kapacit bude tvrdit něco jiného. Jsem lékařka vnitřní medicíny a mojí specializací je hormonální systém v těle. Své děti očkovat prostě nedám.

Již nyní na povrch vyplouvají zprávy o nežádoucích účincích vakcíny proti covidu-19 v lidském těle, a to je teprve začátek. Mimo jiné jsou vážné obavy, že může způsobovat problémy s plodností a zvýšenou potratovost plodů u těhotných žen. Jak bych se pak mohla podívat své dceři do očí, kdybych její schopnost přivést na svět zdravého potomka vyměnila za vlastní pohodlí a domnělé bezpečí. Co bych to byla za matku, dívat se, jak mé dítě marně touží po miminku a šance na otěhotnění je mizivá. Na to už jsem takových smutných příběhů ve své ordinaci viděla dost, abych toto riskovala u svých dětí jen kvůli možnosti jet na zahraniční dovolenou nebo navštívit divadelní představení.

Jsem jedna z mála zdravotníků, kteří ještě naočkovaní nejsou. Očkovat nehodlám dát ani své děti. Věřím v přirozenou imunitu a zdravý způsob života. Možná nám toto celé covidové období přišlo říct, že je třeba převzít zodpovědnost za své zdraví do svých a vlastních rukou a nenechávat to na lékařích nebo na někom jiném. Já sama se snažím zdravě jíst, přiměřeně se hýbat a vytvářet si kolem sebe harmonické prostředí. Opravdu nevidím jediný důvod, proč bych se měla stát účastníkem biologického pokusu na lidech s nejistým výsledkem.

Přenechme vakcínu na covid-19 rizikovým skupinám a starším spoluobčanům, kteří se chtějí nechat dobrovolně naočkovat. My ostatní raději přemýšlejme, co pro sebe a pro své zdraví můžeme udělat, jak posílit imunitní systém než stepovat ve frontě před očkovacím centrem. Nejjistější způsob, jak můžeme ochránit své děti, je, když sami nepřistoupíme na očkovací hru a nenecháme se naočkovat. Vykašleme se na vlastní pohodlí a postavme se za své děti.

Protestujme proti nesmyslnému testování a nošení roušek po celou dobu vyučování. Děti mají právo na vzdělání bez podmínek. Nepodléhejme, nespoléhejme, že to někdo, lékaři, právníci, pedagogové, ředitelé škol vyřeší za nás. Jsme to my, tátové a mámy, kdo zodpovídá za své děti. Čím více nás bude, tím větší máme šanci, že dětem dokážeme zachovat svobodný a láskyplný svět. Věřím, že se nám to podaří. S vděčností, Jitka, máma, které na dětech záleží,“ dočetla Jana Budařová dopis.

Budařová dále pověděla, že podle ní tu žádná pandemie není a nedůvěřuje vládě. Vláda není pro ni žádnou autoritou. Je prý též dobře, že se začínají ozývat podobné hlasy. Jsme údajně jako pomalu vařené žáby. Ženy jsou sdružené pod Hnutím cesta.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tle

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…