Jan Petránek se vysmál vulgární splašce z Britských listů: Jsem zavalen podporou lidí, rozhořčených nadávkami jistého pana Veselého

06.01.2017 14:35

Jan Petránek reaguje na útočné výroky Daniela Veselého z Britských listů, na které ve čtvrtek upozornily ParlamentníListy.cz. Veselý oznažil zasloužilého novináře „hovadem“ a „prasetem“. Petránek se mu vysmál a prostřednictvím PL poděkoval lidem za podporu.

Jan Petránek se vysmál vulgární splašce z Britských listů: Jsem zavalen podporou lidí, rozhořčených nadávkami jistého pana Veselého
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Petránek

Redaktor Britských listů na svém facebookovém profilu napsal, že si Jan Petránek v rozhovoru pro PL stýská, že proti „muslimské invazi“ mělo být nasazeno NATO. „Hovado,“ uvedl na adresu zkušeného žurnalisty.

Následně si Veselý na svém facebookovém profilu postěžoval, že mu za jeho vulgární výroky vůči Petránkovi lidé nadávají. „Už vím, odkud ta smršť nadávek přichází. PL udělaly ‚článek‘ z mýho FB statusu ‚Prase a hovado, napsal o Janu Petránkovi redaktor Britských listů‘. No, nic, nikdo neřeší tu hrůzu, co Petránek pronesl - nasadit masivní vojenskou sílu proti uprchlíkům a migrantům,“ poznamenal zklamaně Daniel Veselý.

Jak se ukázalo, lidé neposílali ohlasy pouze jemu, ale stejně tak psali slovy podpory přímo Janu Petránkovi, který to napsal do redakce ParlamentníchListů.cz. Samotný Veselý a jeho urážky jsou podle Petránka k smíchu a dokazují absenci argumentů.

„Milé Parlametní listy, jsem zavalen podporou lidí, rozhořčených nadávkami jistého pana Veselého, který nesnáší pomyšlení, že by NATO mělo blokovat muslimskou invazi do Evropy. Jeho nadávky mě nesmírně rozesmály,“ sdělil redakci.

Podle jeho slov není lepší způsob než dát nadávkami najevo, že chybí argumenty proti tomu, s kým nesouhlasíme.  „To je vše, co je třeba podotknout. Tak veselý rok 2017!“ vzkázal Jan Petránek v narážce na jméno publicisty z Britských listů.

Kompletní vzkaz Jana Petránka pro ParlamentníListy.cz:

Milé parlamentní listy, jsem zavalen podporou lidí, rozhořčených nadávkami jistého pana Veselého, který nesnáší pomyšlení, že by NATO mělo blokovat muslimskou invazi do Evropy.

Jeho nadávky mě nesmírně rozesmály. Není lepší způsob než dát nadávkami najevo, že chybí argumenty proti tomu, s kým nesouhlasíme. To je vše, co je třeba podotknout.

Tak veselý rok 2017 - Petránek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…