Janouška jsem rok neviděl, říká odstupující náměstek Lessyho

28.03.2012 8:51

Nejde, aby rezignovali všichni, kdo znají Janouška nebo někoho podobného. Taková presumpce viny je v roce 2012 a době demokracie něco šíleného, řekl v rozhovoru pro deník Mf Dnes odstupující náměstek policejního prezidenta Vladislav Husák.

Janouška jsem rok neviděl, říká odstupující náměstek Lessyho
Foto: kultura.praha-mesto.cz
Popisek: Obecní dům v Praze

Odsupující náměstek šéfa policie Ladislav Husák popírá, že by odcházel z vedení policie kvůli kontaktům s lobbistou Janouškem. Janouška prý rok neviděl a to, že jeho rezignace byla zveřejněna ve stejnou chvíli, jako zpráva o pochybení policejního managmentu v případě Janouškovy nehody, pokládá Husák za nešťastné.

Vladislav Husák, který dlouhodobě čelil kritice kvůli kontaktům s lobbisty, politiky či obhájci mafiánů, tvrdí, že se s Janouškem už rok neviděl. Zároveň se prý nikdy s lobbistou nesetkal pouze ve dvou a není to tak žádný jeho známý. S Romanem Janouškem prý Vladislava Husáka seznámil Pavel Bém.

Husák v rozhovoru pro Mf Dnes zároveň popírá, že by se s Janouškem setkal i v Obecním domě, kde novináři přistihli Husáka, jak sedí s Janouškovým „parťákem“ Tomášem Hrdličkou a politiky ODS. Údajně se v pražském Obecním domě pohyboval právě i Janoušek.

„Měl jsem naproti schůzku v Kotvě, šel jsem pak kolem Obecního domu a viděl tam sedět poslance ODS Borise Šťastného, radního Milana Richtera a Tomáše Hrdličku. Dal jsem si s nimi colu, pobyl čtvrt hodiny a šel si po svém,“ vypráví Husák, jak probíhala novináři sledovaná schůzka.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

9:44 Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

Oslavy osvobození od nacismu nabírají na českém internetu spád hned ráno. Šlechtic Jiří Lobkowicz oz…