Jaromír Soukup slaví padesátku. Na velkolepou oslavu má dorazit i prezident

22.02.2019 10:45

Jaromír Soukup, mediální podnikatel a zakladatel hnutí LIST, dnes oslaví své kulaté padesáté narozeniny. V pořadu Týden s prezidentem Miloši Zemanovi již několikrát avizoval, že chystá velkolepou oslavu, na kterou jej srdečně zve. Ten nakonec jeho pozvání ve čtvrtek před kamerami TV Barrandov přijal a nepřijde prý s prázdnou. Lidové noviny si posvítili i na další hosty.

Jaromír Soukup slaví padesátku. Na velkolepou oslavu má dorazit i prezident
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup napodobuje Martina Veselovského

Soukupova oslava se má podle informací Lidových novin konat v podvečer v pražské restauraci Soho. Dorazit má i prezident Miloše Zeman, který mezi pozvanými jako pravidelný host TV Barrandov nemohl chybět. A jaký dárek si pro Soukupa přichystal? „To je samozřejmě překvapení,“ nechtěl více prozradit jeho tiskový mluvčí Ovčáček.

Společná narozeninová fotka s­e Zemanem by pro mediálního podnikatele mohla sloužit jako potvrzení nadstandardních vztahů s Pražským hradem, domnívají se Lidové noviny, které narážejí na to, že Soukup nedávno vstoupil do politiky se svým hnutím LIST Jaromíra Soukupa.

Kromě hlavy státu by se párty měli zúčastnit i známé postavy ze showbyznysu a­ televizních obrazovek. Na minulou oslavu k Soukupovi dorazili například herci Marek Vašut a Martin Dejdar, přišel i zpěvák Daniel Hůlka, jenž jezdí i na oslavy pořádané Zemanem.

Na narozeninovou oslavu prý nechyběly ale ani pozvánky poslancům, se kterými se zná již z politických debat, které sám Soukup pořádá. Překvapením by proto nebylo, pokud by se na oslavě objevil šéf SPD Tomio Okamura, který byl Soukupovým častým hostem.

Jak je známo, Soukup si libuje v projevování svých svérázných názorů a komentování nejrůznějších aktualit v několika svých pořadech. I když před nedávnem některé z vysílání stáhl, jeden další si k narozeninám nadělil jako dárek o den dříve. Ve čtvrtek odvysílal TV Barrandov nový pořad Osudové okamžiky a v jeho prvním díle Soukup vyzpovídal moderátora své vlastní televize Jana Musila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…