Ježíši. Vtip s Fialou a Pekarovou puštěn do oběhu hned po volbách

13.10.2021 9:17 | Ze sítí

Tereza Hyťhová, která do Sněmovny přišla s SPD, ale opustila ji pod vlajkou TSS, svým voličům děkuje. „Život jde dál a já respektuji rozhodnutí voličů,“ říká. S politikou ovšem ještě nekončí. Sdílela například obrázek, na kterém se Petr Fiala chystá praktikovat velice proevropskou politiku.

Ježíši. Vtip s Fialou a Pekarovou puštěn do oběhu hned po volbách
Foto: Hans Štembera
Popisek: SPOLU kráčí do volebního štábu po vyhraných volbách

Mezi těmi, kdo Poslaneckou sněmovnu opouštějí, je i poslankyně Trikolóry Tereza Hyťhová. Voličům za jejich přízeň poděkovala v neděli po volbách. V Ústeckém kraji, kde bývalá poslankyně vedla kandidátku, získalo uskupení TSS více než je celorepublikový průměr, tedy 3,05 % hlasů, a sama poslankyně získala 2180 přednostních hlasů, tedy druhý nejlepší výsledek v TSS po Zuzaně Majerové Zahradníkové. „Život jde dál a já respektuji rozhodnutí voličů,“ vzkázala poslankyně.

„Jak se říká, všechno zlé, je pro něco dobré. Politika mi hodně vzala, ale mnohé přinesla. A za to budu vždy vděčná. A za to dík!“ doplnila o den později.

Anketa

Věříte, že je prezident Zeman ve stavu, kdy není schopen ničeho?

16%
hlasovalo: 34921 lidí

S politikou ovšem zřejmě nekončí. Jednak Tereza Hyťhová prohlašuje, že „nikdy nepřestane bojovat za naše děti“. A politikou se také baví, například obrázkem, který koluje po internetu a paroduje přístup SPOLU k evropské politice vycházející z Bruselu. Šéf ODS se na něm chlubí, jak „připaží a celý jim vleze do prdele“, k velké radosti Markéty Adamové Pekarové.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…