Jména. OKD. Chovancova skrytá akce, kterou mu zase ,,sežerou". Šéf MF Dnes Plesl poodkryl dění v ČSSD

31.10.2017 6:51

Šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl se na svém facebookovém profilu rozepsal o situaci v ČSSD. Podle svých slov na straně obdivuje to, že i po volbách pokračuje v politice, která ji přivedla k sedmi procentům.

Jména. OKD. Chovancova skrytá akce, kterou mu zase ,,sežerou". Šéf MF Dnes Plesl poodkryl dění v ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Plesl

„Místo toho, aby se někdo z vedení zvedl a jasně řekl, že to celé byla katastrofa, která začala zvolením Sobotky do čela strany, pokračuje nesmyslná debata o termínu sjezdu, kde se ‚provede analyza a povede diskuse‘. Proč? Vždyť včera bylo pozdě!“ rozčílil se Plesl. 

Podle jeho slov se strana musí okamžitě distancovat od Sobotkova prodeje podílu v OKD, omluvit se Zemanovi a bez řečí umožnit Paroubkovi návrat do strany. „Celé vedení strany mělo rezignovat nejpozději 21. října v 19 hodin, ale i zítra by to ještě dávalo smysl. Na Vánoce už bude pozdě,“ podotkl Plesl. 

„A taky by měli okamžitě kopnout do zadnice celou tu slavnou partu poradců z Bison and Rose, protože Miloš Růžička může za propad ČSSD úplně stejnou měrou jako Radek Pokorný. A teď si Růžička myslí, že bude dál kontrolovat stranu přes Chovance? A členská základna mu to sežere?“ zeptal se následně šéfredaktor.

Jak dodává, nechápe, jak si kdokoli v ČSSD může myslet, že způsobem, jakým postupují v posledním roce, získají důvěru voličů. „Chovají se totiž jako banda nekompetentnich papalášů, kteří nejsou schopni nahlednout tragikomickou podstatu sve současné existence. Takhle se skutečná politika opravdu dělat nedá,“ uzavřel.

Celý příspěvek Jaroslava Plesla: 

Na ČSSD obdivuju, že i po volbách pokračuje v politice, která ji přivedla k sedmi procentům.

Místo toho, aby se někdo z vedení zvedl a jasně řekl, že to celé byla katastrofa, která začala zvolením Sobotky do čela strany, pokračuje nesmyslná debata o termínu sjezdu, kde se "provede analyza a povede diskuse".

Proč? Vždyť včera bylo pozdě!

ČSSD se musí okamžitě distancovat od Sobotkova prodeje podílu v OKD, omluvit se Zemanovi a bez řečí umožnit Paroubkovi návrat do strany.

Celé vedení strany mělo rezignovat nejpozději 21. října v 19:00, ale i zitra by to jeste davalo smysl. Na Vánoce uz bude pozde.

A taky by měli okamžitě kopnout do zadnice celou tu slavnou partu poradců z Bison and Rose, protoze Miloš Růžička může za propad ČSSD uplne stejnou měrou jako Radek Pokorný. A teď si Růžička myslí, že bude dál kontrolovat stranu přes Chovance? A členská základna mu to sežere?

Nechapu, jak si kdokoli v ČSSD může myslet, že způsobem, jakym postupují v posledním roce, získají důvěru voličů. Chovají se totiž jako banda nekompetentnich papalášů, kteří nejsou schopni nahlednout tragikomickou podstatu sve současné existence.

Takhle se skutečná politika opravdu dělat nedá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…