Jsem stará, invalidní, bojím se msty, ale i tak to řeknu. Po třiceti letech práce v ČSSD se rozhodla promluvit. O podrazákovi Hamáčkovi, nechutném Pochem a dalších...

26.09.2018 9:34

Velmi silné reakce vyvolal rozhovor ParlamentníchListů.cz s předsedkyní socdem na Praze 9 Marcelou Dudkovou. Ten se týkal především současného dění ve straně, která zjevně upadá díky sporům kolem Miroslava Pocheho, ale rovněž kvůli jeho snaze o vládnutí všemu a všem. Naší redakci se ozvalo hned několik dlouholetých členů sociální demokracie z mnoha koutů republiky. Jeden z emailů jsme se rozhodli publikovat.

Jsem stará, invalidní, bojím se msty, ale i tak to řeknu. Po třiceti letech práce v ČSSD se rozhodla promluvit. O podrazákovi Hamáčkovi, nechutném Pochem a dalších...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Milan Štěch, předseda Senátu Parlamentu ČR na sjezdu OS KOVO

Ačkoli ParlamentníListy.cz znají identitu i místo, kde dotyčná pisatelka působí, rozhodli jsme se i na její přání tyto skutečnosti utajit. „V daném případě si tuto podmínku kladu proto, že mají dlouhé prsty a jsem již stará, bezmocná a invalidní, bojím se msty, ještě jsou ve vlivných pozicích, nechci strávit malý zbytek života pod mostem, děkuji za pochopení," uvedla velmi upřímně.

Anketa

Myslíte, že současné vedení vašeho města, vaší obce či vaší městské části krade?

86%
14%
hlasovalo: 4574 lidí

Její text byl reakcí na výše uvedený rozhovor. Uveřejňujeme ho pouze s drobnými redakčními úpravami.

„Vážená přítelkyně, ani se mi nechce takto někoho titulovat, když si uvědomím, že jsem stranické práci věnovala bezmála třicet let života. Nyní je celé vedení jedna smrdutá žumpa. Při nejbližší příležitosti opustím stranu a velmi se mi uleví. Skoro celé období mého členství pracuji jako předsedkyně MO a jen čest mi nedovolí nedodržet slib, který jsem dala zesnulému člověku z okolí ČSSD, jehož nyní nebudu jmenovat.

Anketa

Zvažujete, že v senátních či komunálních volbách odevzdáte hlas alespoň jednomu kandidátovi ČSSD?

5%
95%
hlasovalo: 8464 lidí

Tolik odpornosti, kterou vedení předvádí, jsem za celý svůj skoro osmdesátiletý život neviděla. Nechutný pan Poche spolu s partou podrazáků pohřbil celou stranu. Sebevědomý předseda nevidí, že předvádí národu v plné nahotě vydírání, krytí Bůhvíčeho, mlaskání u plných koryt? Nepomůže za nic na světě, kdyby se stokrát zaklínali, co vše učinili, protože lidé VĚDÍ a zásluhy jim žádné nepřisuzují.

Prostí lidé si myslí, že změny provedlo ANO, proto má svá vítězství jistá. I tolik profláknuté strany, jako TOP 09, ODS i KDU-ČSL se v zákulisí smějí. Bodejť ne, pyšný předseda naší strany je arogance sama, bez špetky pokory. Kam půjdou po zničení strany? Zbude jen naše pachuť a výsledek sisyfovské práce, jíž jsme vykonávali pro občany České republiky, to jsme si myslili – velmi naivně – podotýkám. Po našich zádech se vyšplhalo pár frajerů a ejhle! Jímá mne jen hnus a odpor proti politice a jsem nešťastná, že již nikdy čestný člověk nepochopí a neodpustí. Zdravím Vás, přeji sílu k porážce nevýslovných kreténů".

Autora článku lze kontaktovat na emailu T.Novy@ParlamentniListy.cz

Umírání socdem v přímém přenosu sleduje téměř bez hnutí prstu její současné vedení

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…