Kalouska nezabíjet, ale zavřít, až zčerná. Je mi z něj na zvracení, napsal komentátor od Paroubka

24.05.2014 13:51

Komentátor Václav Vávra ve svém příspěvku na serveru VašeVěc.cz kritizuje místopředsedu TOP 09 Miroslava Kalouska. Prý je doslova zděšen, když „prolhaný a pokrytecký Kalousek“ dostává prostor v médiích. Bývalý ministr financí už údajně nemá pod kontrolou lumpárny, které napáchal, a tak hystericky reaguje i na obyčejnou satiru, jež se objevila na facebookovém profilu hnutí ANO a parodovala známý film „Je třeba zabít Sekala“.

Kalouska nezabíjet, ale zavřít, až zčerná. Je mi z něj na zvracení, napsal komentátor od Paroubka
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Kalousek na besedě v Opavě

Podle Vávry je parodie na to, zda je potřeba zabít Miroslava Kalouska, úsměvná. Někdejší ministr financí by si prý ale zasloužil pár let v kriminále.

Kalousek byl zvolen občany do výkonné politické moci. Jeho řádění ve funkci je proto zcela nepochopitelné. „Mně osobně je z tohoto živočicha na zvracení a hluboce s ním pohrdám,“ napsal Vávra na webu Vaševěc.cz.

„Nelze opomenout třeba loupež za bílého dne na důchodcích, kterým zcela bezprecedentně sebral úlevu na dani (týká se pracujících důchodců) nebo slevu na jízdném, a těmito uloupenými finančními prostředky chtěl zalepit díru v rozpočtu, která vznikla kvůli tunelům mafie, kmotrů a lobbistů v předražených státních zakázkách, kvůli tolerované korupci politiků v Parlamentu, Senátu a především kvůli zcela zkorumpované Topolánkově a Nečasově vládě,“ uvádí Vávra.

Není nutné zabít Kalouska, je třeba ho zavřít

Kalousek má údajně na finančních únicích zásadní podíl. „A proto říkám, není nutné ho zabít, to by bylo pro něho spíše vyznamenání, ale je třeba ho zavřít do kriminálu, až by zčernal a to spolu s Klausem, Langrem a dalšími, kteří jsou spoluviníky rozkradení státu za posledních 24 let,“ navrhl Václav Vávra.

Celý článek ZDE.

Podle Vávry se navíc v budoucnu možná dočkáme střetu dvou tunelářů. Jedním bude právě Kalousek a tím druhým by mohl být současný šéf státní kasy Andrej Babiš. „Hlavně chci zdůraznit, všechno máte v rukou vy voliči, pokud jste doposud nebyli schopni zpacifikovat všechny ty šmejdy, zmetky, tuneláře, korupčníky, mafiány, kmotry a lobbisty silou, tak to aspoň udělejte zákonným způsobem ve volbách,“ vyzval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ukrajina nás podvedla.” Plno sprostých slov z Británie. Vysoká místa

21:55 „Ukrajina nás podvedla.” Plno sprostých slov z Británie. Vysoká místa

„Co jsme od února 2022 naučili Putina? Jen to, že jsme banda totálně zas *aných vtipálků a klaunů,“ …