Kalouskovi naměřili 4,6 procenta, ten však nepanikaří. Voliče přesvědčíme, máme vizi úspěšné společnosti, věří

26.01.2017 16:19

Podle posledního průzkumu agentury STEM by se strana TOP 09 Miroslava Kalouska do sněmovny nedostala, pokud by se volby konaly letos v lednu. Hlasovalo by pro ni totiž pouze 4,6 procenta dotázaných. Kalousek ovšem o svém úspěchu nepochybuje, i přestože jsou čísla podle něj varovná. Informoval o tom server Novinky.cz.

Kalouskovi naměřili 4,6 procenta, ten však nepanikaří. Voliče přesvědčíme, máme vizi úspěšné společnosti, věří
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

„Je to samozřejmě varovné číslo, nicméně já nepochybuji o našem úspěchu ve sněmovně. Je to výzva k tomu, abychom tady zvýšili svoji aktivitu. Koneckonců v sobotu budeme prezentovat svoji vizi úspěšné společnosti a věřím, že celou řadu voličů o naší vizi přesvědčíme,“ řekl serveru Kalousek.

Celý text je ZDE.

Česká republika nyní podle něj potřebuje mít jasnou vizi společnosti. „Znamená to, že každý ten problém, má-li být řešen, tak musíme k němu přistupovat s vědomím, že směřujeme k té vizi úspěšné společnosti,“ řekl Kalousek serveru Novinky.cz s tím, že jejich volební program bude součástí této vize.

Ani další představitelé TOP 09 to nevzdávají:

Podle serveru TOP 09 zřejmě uškodil i konec spolupráce se stranou Starostové a nezávislí (STAN), která by podle průzkumu nezískala ani tři procenta hlasů.

Kalousek přiznal, že o další spolupráci se STAN jeho strana velice stála. Členové STAN prý ovšem označili další spolupráci za neprozíravou.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…