Kalouskův politik během placeného jednání chrápal. Neprobrali ho ani lidé okolo. FOTO pouze na PL

15.12.2017 9:16

Je vidět, že práce opozičního zastupitele musí být náročná. A to natolik, že se z ní leckdy i usne. ParlamentníListy.cz jako jediné médium dlouhodobě sledují práci některých zastupitelů, kteří při výkonu svých početných funkcí spí. Nejinak tomu bude i dnes. Redakci se podařilo získat snímek, který během čtvrtečního jednání pražského zastupitelstva zachycuje zástupce TOP 09 na magistrátu Jiřího Nouzu.

Kalouskův politik během placeného jednání chrápal. Neprobrali ho ani lidé okolo. FOTO pouze na PL
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zasedání zastupitelstva Hlavního města Prahy. Na programu byly například zakázky na účetní systém města za stovky milionů korun nebo smlouva o budoucím pronájmu fotbalového stadionu Ďolíček

Zastupitel Prahy TOP 09, člen finančního výboru a výboru pro životní prostředí, infrastrukturu a technickou vybavenost. To všechno je Jiří Nouza, svého času adept na pražského primátora. Že svou práci příliš neprožívá, o tom svědčí hned několik skutečností. Na oficiální stránce na Facebooku neměl příspěvek už skoro dva měsíce, tiskové zprávy také žádné a na jeho webu nelze vyčíst téměř nic.

Jak jsme řekli, i Jiří Nouza je "jen" člověk, na kterého to občas přijde. To se stalo ve čtvrtek na jednání pražského zastupitelstva. Bylo odpoledne, jednání se chýlilo ke konci a místopředseda klubu TOP 09 a nezávislých usnul. Podle svědků dokonce mírně chrápal. Neprobrali ho ani kroky ostatních politiků. Je totiž vidět, že mnoho z nich v lavicích nesedělo, ale odešlo se občerstvit, případně dát klasickou "kouřovou" pauzu. Jiří Nouza o ničem z těchto věcí neví. Ulevil si, spal a spal.

Je to téměř neuvěřitelné, ale podobnou story přinesly ParlamentníListy.cz i před několika dny. Taktéž na jednání zastupitelstva hlavního města Prahy totiž znovu usnul Jaroslav Štěpánek z hnutí ANO. Ten podle očitých svědků spal i na dalším jednání, kterým bylo minulý pátek zastupitelstvo Prahy 10. Tamní vedení v čele se starostou Novákem (ČSSD) doposud nebylo schopno uvolnit videozáznam, ale jakmile se tak stane, naše redakce inkriminované fotografie zveřejní.

Zastupitel Jiří Nouza (TOP 09) během jednání, 14. 12. 2017 odpoledne

zastupitel Jaroslav Štěpánek na jednání magistrátu (část 1.), prosinec 2017

zastupitel Jaroslav Štěpánek na jednání magistrátu (část 2.), začátek roku 2017

Autora lze kontaktovat na emailu T.Novy@ParlamentniListy.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…