Kauza s krabicí od vína se někomu náramně hodila, řekl Rath. A naznačil, jak jen mohl...

03.05.2019 21:21

Exposlanec za ČSSD a exhejtman Středočeského kraje David Rath se v pořadu moderátora Luboše Xavera Veselého na serveru xtv.cz vyjádřil mimo jiné k sexuálnímu otrokářství provozovanému pákistánskými gangy ve Velké Británii. Ale to nebylo jediné téma. Dalším tématem byla také Evropská unie. Především ale Rath mluvil o tom, kdo se ho snaží dostat do vězení...

Kauza s krabicí od vína se někomu náramně hodila, řekl Rath. A naznačil, jak jen mohl...
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

Rath letos kandiduje do Evropského parlamentu. „Nabídla mi to Jana Wolfová z České suverenity. Nejsem spokojen s tím, kam se ta Evropa posouvá. Byl jsem fanda tradičního západního stylu, který ztělesňovala ta západní Evropa,“ poznamenal Rath. „Evropa se hodně změnila od doby, kdy tam vstoupila Česká republika. Začali tomu vládnout strejdové nebo páprdové, typickým příkladem je Juncker, to je takový europáprda. Rozdíl mezi ním a Brežněvem mi vizuálně připadá téměř k nerozeznání. Evropa nám diktuje, nařizuje a názory členských států je nezajímají. Já jsem z toho docela zděšen, byla by škoda, kdyby Evropa skončila tak jako rakouské císařství,“ poznamenal Rath. 

Video najdete ZDE.

„Evropa zdegenerovala. A nemá-li skončit jako rakouské císařství, musíme s tím začít něco dělat,“ podotkl. Svoji šanci nechtěl předjímat, podle jeho slov rozhodnou voliči. „Evropa se musí vrátit zpátky a vrátit právo veta, víc dát na názor členských zemí a míň diktovat a uzurpovat si moc,“ dodal.

Anketa

Souhlasíte s rozhodnutím Ústavního soudu, že hotel měl právo odmítnout klienty z Ruska, protože neodsoudili anexi Krymu?

hlasovalo: 23666 lidí

Své pak také Rath řekl k sociální demokracii. „Zvrhla se a stala se sluníčkářsky podivnou stranou jako topka, STAN a další sdružení,“ míní.

Podle slov Davida Ratha bychom měli mít určitě obavy z islámu. „Jsme součástí toho prostoru Evropské unie. A v některých zemích to už je opravdu velký problém. Vemte si Francii, Velkou Británii,“ sdělil Rath. „Británie už není ta země, kterou jsem znal, když jsem tam jel poprvé před 35 lety, tam běží sexuální otrokářství provozované pákistánskými gangy. Tedy fungují na principu: my muslimové jsme nadlidé a nevěřící jsou podlidi. Je tedy možné odchytávat nezletilá děvčata a používat je jako sexuální otrokyně,“ tvrdí Rath, že se tam vskutku dějí děsivé věci. 

„Islám, právě na to se zapomíná, má jednu věc podobnou s nacismem. Islám to má nejenom v koránu, ale je tu základní nepochopení, že jsou vychováváni od mala k tomu, že jsou nadřazeni. Vždy, když proniknete do muslimské kultury, tak pořád na nás koukají jako na takové podlidi, protože oni jsou odmala vychováváni, že jenom ten, kdo věří v Alláha a proroka Mohameda, je ten správný člověk, a všichni ostatní jsou pod ním,“ sdělil Rath, jenž je odpůrcem muslimského náboženství a stylu života v Evropě. 

 

Rath má dle svých slov rád zjednodušenou verzi evropského stylu života. „Dobré jídlo, krásné ženy. Ale to, že se rád najíte, neznamená, že musíte vlastnit restauraci, a to, že máte rád ženy, neznamená, že musíte mít 4 manželky,“ zmínil.

Závěrem se vyjádřil ke své kauze, v níž byl nepravomocně odsouzen za korupci. „Škodí to v očích mnoha lidí, je to balvan na noze, který mě táhne ke dnu a snižuje to mou šanci na úspěch. Ale trvá to už víc než 7 let, celé se to komplikuje a spousta lidí pochopila, že to nebylo tak, jak se tvrdí. Hrálo tam roli cílené poškození mé osoby v ČSSD. Reprezentovali jsme jiný proud, než jakou je teď. Někomu se prostě hodilo zlikvidovat určité lidi včetně mě,“ myslí si David Rath. Jak dodal, je však nutné žít dál, protože neví, kdy to skončí. 

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …