Kde jste zalezlí? udeřil Klaus ml. na nepřátele. A představil krizový plán

31.03.2020 7:45

Růst epidemie za poslední dva dny v ČR zpomaluje. Myslím, že do 14 dnů se začne život vracet do normálu. Raduje se na svém facebookovém profilu předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus mladší. Podle jeho slov však budeme řešit spoustu problémů. I proto jeho hnutí dokončuje materiál, který nazývá Ozdravným plánem, jenž by ve středu mělo schválit předsednictvo hnutí.

Kde jste zalezlí? udeřil Klaus ml. na nepřátele. A představil krizový plán
Foto: Repro Youtube
Popisek: Předseda Trikolóry, Václav Klaus mladší

„Preambule: Trikolóra v půl roce své existence slibovala lidem na náměstích, sociálních sítích, hostincích, v tiskových zprávách i sálech, že nikdy nebude měnit svůj program. A nebude. Epidemie, která obrátila život v České republice (a celém světě) naruby, spíš obnažila, že to, co jsme vždy hájili, je správné a ve prospěch občanů,“ poznamenal Klaus mladší.

Anketa

Kalousek je připraven na ozbrojený odpor proti Babišově vládě. Šli byste s ním?

hlasovalo: 27623 lidí

„Hájíme vlastenectví a ‚Češi na prvním místě‘ – teď to vidí každý – chová se tak i vláda a globalisti a milovníci Unie jsou zalezlí. Hájíme tradice a odkaz předků – na co teď byla Greta a zelení mužíci, 56 pohlaví a MeeToo, inkluze a GDPR? Transparentní transparentnost. Kde jsou obhájci migrace? Hájíme pracovité a činorodé lidi. Každý viděl, že vláda se o Vás nepostará, že roušky a vše si děláte svépomocí, že zásobování je dílem zemědělců a živnostníků (a větších firem),“ zdůraznil.

Celý příspěvek Václava Klause mladšího:

Růst epidemie za poslední dva dny v ČR zpomaluje. Myslím, že do 14 dnů se začne život vracet do normálu.
Budeme ale řešit spoustu problémů a musíme společnost ozdravit nejen epidemiologicky.
Dokončujeme "Ozdravný plán", který po diskusi našich expertů snad schválí ve středu předsednictvo Trikolóra (zasedáme coby videokonference).

Tak zatím zveřejním jen preambuli:

OZDRAVNÝ PLÁN

Preambule: Trikolóra v půl roce své existence slibovala lidem na náměstích, sociálních sítích, hostincích, v tiskových zprávách i sálech, že nikdy nebude měnit svůj program.
A nebude. Epidemie, která obrátila život v České republice (a celém světě) naruby, spíš obnažila, že to co jsme vždy hájili je správné a ve prospěch občanů.
Hájíme vlastenectví a „Češi na prvním místě“ – teď to vidí každý – chová se tak i vláda a globalisti a milovníci Unie jsou zalezlí.
Hájíme tradice a odkaz předků – na co teď byla Greta a zelení mužíci, 56 pohlaví a MeeToo, inkluze a GDPR. Transparentní transparentnost. Kde jsou obhájci migrace?
Hájíme pracovité a činorodé lidi. Každý viděl, že vláda se o Vás nepostará, že roušky a vše si děláte svépomocí, že zásobování je dílem zemědělců a živnostníků (a větších firem). ...

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…