Klasnová: Já a Bárta jsme vyvrhel. Byli jsme na dovolené v Americe

10.07.2012 18:47

Poslankyně Věcí veřejných Kateřina Klasnová byla se svým manželem Vítem Bártou na dovolené v Americe. Velmi ji rozčílila reakce (hlavně bulvárních) médií a pustila se do některých svých kolegů z Poslanecké sněmovny, hlavně do ministra financí Miroslava Kalouska.

Klasnová: Já a Bárta jsme vyvrhel. Byli jsme na dovolené v Americe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

„Politici se zas budou letos předhánět, kdo bude mít levnější dovolenou - Nečas s pětičlennou rodinou za 20 tisíc na Lidu (nebo možná jen v Lesích ČR :-) ) Kalousek radši nevystrčí hlavu z Bechyně - se Šťávou si tam může povídat o arbitráži s Diag Human a ještě se může stavit Háva na pokec o "mravných maržích" pro Omnipol :-),“ napsala Klasnová.

Manželé jsou  podle Klasnové v médiích za největší zločince, přestože nemají tajné účty ve Švýcarsku, nevyužívají poslanecké náhrady a dávají příspěvky na charitu. „Ano, jsme vyvrhely české politiky a bulvární média jako Mladá Fronta Dnes a Blesk už to dávno správně odhalila. Ale upřímně, já bych nikdy ani nechtěla na pomyslný Olymp (nebo spíš Tartaros:-))) české politické scény. "Ňák" tam holt nezapadám - a nestydím se za to :-),“ říká Klasnová.

Poslankyně se prý do sněmovny těší jen na to, že bude hlasovat proti dalšímu zvyšování DPH, které se ukázalo jako neefektivní, a naopak pro vydání Vlasty Parkanové. „Absolutně mne nezajímají jakési "expertýzy" ministra financí. Poslanci nejsou policie ani soud a předpokládám, že vyšetřovatelé i dozorující státní zástupce byli zcela příčetní, když rozhodli o trestním stíhání,“ myslí si Klasnová.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…