Klaus podruhé na operaci očí. Spletli si ho s Havlem

07.02.2012 22:22

Server televize Nova tn.cz informuje o tom, že prezident Václav Klaus se podruhé podrobil ve Zlíně operaci šedého zákalu. Ve zprávě si ho však autor spletl s nedávno zesnulým exprezidentem Václavem Havlem.

Klaus podruhé na operaci očí. Spletli si ho s Havlem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus

Primář oční kliniky Gemini ve Zlíně Pavel Stodůlka v úterý večer operoval oko českého prezidenta Václava Klause. Prezident už byl ve Zlíně před několika dny, kdy podstoupil operaci prvního oka, v úterý mu primář operoval oko druhé. První operaci šedého zákalu absolvoval uplynulou středu, a to ultrazvukovou metodou. V úterý dorazil na kliniku kolem 19. hodiny.

Operace novým laserem?

V úterý primář Stodůlka operoval prezidentovi druhé oko. Zda tuto operaci podstoupil prezident už novým laserem, se zatím nepodařilo zjistit. Vůbec první operaci tímto zařízením podstoupila v úterý šedesátiletá žena z Uherského Hradiště.

Podle posledních informcí byl prezident kráce po dvacáté hodině po operaci. Operaci šedého zákalu podstoupil prezident v době, kdy musel omezit svůj program kvůli vymknutému kotníku.

V perexu článku však server tn.cz, který přebírá agenturní zpraviodajství z Mediafaxu, uvedl, že na operaci dorazil Václav Havel. Z chyby si dělají legraci i diskutující pod článkem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…