Klausův Jakl: Teplé pivo pro gaye Staropramen nebude Čechům chutnat

02.08.2013 11:16

Exprezidentu Václavu Klausovi blízká Akce D.O.S.T. vyzvala k bojkotu piva Staropramen, protože tento pivovar podporuje Prague Pride homosexuálů. Bývalý Klasův tajemník a znalec piva Ladislav Jakl si není jistý, zda teplé pivo bude Čechům chutnat.

Klausův Jakl: Teplé pivo pro gaye Staropramen nebude Čechům chutnat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Jakl na festivalu minipivovarů na Pražském hradě

„Chtějí holt jít za každou cenu s dobou. Nejsem si ale jist, jestli český pivař bude chtít pít teplé pivo,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Ladislav Jakl.

Pivo má rád i Klaus

Jakl je předsedou občanského sdružení První pivní extraliga, které pravidelně a podle stejných měřítek celoročně sleduje, degustuje a hodnotí české světlé ležáky. Jakl je rovněž spolupořadatelem festivalu minipivovarů Pivo na Hrad, kam vloni zašel i Klaus.

Pivo má totiž rád i exprezident Klaus, i když není takovým znalcem jako Jakl. Vloni například Kalus otvíral společně s Jaklem pražský minipivovar a restauraci U Tří růží.

Staropramen podpořil kulturní revoluci proti základům lidské společnosti

Akce D.O.S.T. vysvětlila, proč rozjela kampaň: „Nepiju teplý pivo! Nepiju Staropramen!“: „Náš důvod není konzumní, nýbrž ideový. Vedení pivovaru se rozhodlo podpořit homosexualistický festival Prague Pride, čímž se demonstrativně postavilo na stranu kulturní revoluce, podkopávající samotné základy lidské společnosti.“

„Kdo dnes stojí na straně Prague Pride, podporuje nezodpovědnou hru na homosexuální 'manželství', včetně 'práva' na adopci dětí, a zároveň plíživou kriminalizaci zastánců přirozených hodnot. Nedávné události ve Francii, kde došlo k brutálním policejním akcím proti kritikům homosexualismu, činí ze Staropramene spoluviníka procesu, jenž nevede pouze k pošlapávání občanských svobod a práv, ale i k nastolení režimu, založeného na pronásledování názorových odpůrců,“ varuje Akce D.O.S.T.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…