Klimatickou změnu děti učit, fyziku omezit? Zděšení z Gazdíka

02.12.2021 12:24 | Ze sítí

Sociolog Petr Hampl má za to, že pod vedením Petra Gazdíka (STAN) klesne české školství opravdu hluboko. Hlouběji, než kdysi padlo sovětské školství. Co k tomuto názoru Petra Hampla dovedlo? Nahlédněte.

Klimatickou změnu děti učit, fyziku omezit? Zděšení z Gazdíka
Foto: Repro ČT24
Popisek: Petr Gazdík

Petr Hampl na sociální síti Facebook napsal, že pod vedením Petra Gazdíka (STAN) klesne české školství pod úroveň sovětského školství z doby diktátora Stalina.

„Nastupující ministr školství Petr Gazdík je toho názoru, že se děti musí důkladně učit o klimatické změně. Zároveň ale ministerstvo omezuje výuku matematiky a fyziky, s čímž nový ministr souhlasí. Dohromady to znamená, že absolvent eurodemokratického školství nedokáže pochopit, co klimatická změna je, ale dokáže zopakovat všechny požadované slogany. Bravo! Podařilo se nejen dohonit, ale předhonit. Jenže ne Číňany, nýbrž starý stalinský systém. Ani jejich školství nekleslo takhle hluboko,“ napsal Hampl.

Jedním dechem dodal, že pokud děti budou takto nevzdělané, jen těžko je v budoucnu budeme přesvědčovat o výhodách očkování proti nemoci typu covid-19.

A svět, i zmíněná Čína, mezitím pokročí dál. Zatímco budou v Asii rozvíjet moderní technologie, v Česku se budou děti učit ekologické poučky. A Čína si nás nakonec koupí. Tak to vidí Petr Hampl.

Petr Hampl promlouvá

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…