Kníže cestou od voleb boural. Odnesl to prý jen nárazník

11.01.2013 17:32

Do vozu prezidentského kandidáta Karla Schwarzenberga narazilo dnes na Rakovnicku při odjezdu z volební místnosti na zasněžené silnici auto. Nikomu se nic nestalo, vůz ministra zahraničí má jen lehce poškozený přední nárazník. ČTK to potvrdili členové Schwarzenbergova doprovodu i mluvčí rakovnické policie Jana Žáčková.

Kníže cestou od voleb boural. Odnesl to prý jen nárazník
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Ministra další vůz hned odvezl do nedaleké Dřevíče, kde bydlí. Nehoda se stala při přejezdu mezi Sýkořicí, kde Schwarzenberg odevzdal svůj hlas v prezidentských volbách, a zámečkem v Dřevíči, kde žije. Na Rakovnicku dnes hustě sněží. Ministrovo auto jelo v prudkých zatáčkách z kopce. Ze zdola jedoucí vůz dostal na sněhu smyk a narazil do vládní limuzíny.

"Šlo o dopravní nehodu bez zranění, byla to nehoda lehčího charakteru. Pan Schwarzenberg potom pokračoval dál v jiném voze," uvedla bez dalších podrobností Žáčková.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem, čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…