Kníže mluví jako kanál a noviny mu nadržují, říká Bátorův syn

21.08.2011 22:46

Alexandr Bátora, syn Ladislava Bátory, se na serveru ParlamentniListy.cz vyjádřil k aféře svého otce. Mluví o tom, že Bátora nebyl ten, kdo sprostě urážel a rozhodně s tím nezačal – připomněl výroky ministra zahraničí Karla Schwarzenberga a hlavně to, že kníže srovnal jeho otce s pedofilem.

Kníže mluví jako kanál a noviny mu nadržují, říká Bátorův syn

Podle mladého Bátory měří novináři dvojím metrem. Schwarzenbergova slova, že se Ladislav Bátora hodí na ministerstvo školství jako „pazdeří k určité části těla" nebo výroky ministra financí Miroslava Kalouska o „fašounovi Bátorovi", jsou prý mnohem horší a nesrovnatelné s jednou větou na Facebooku.

SLEDUJEME téma: Ladislav Bátora


„Podotýkám, že na otce je pořádán už půl roku hon, vlastně od prvního dne, kdy se objevila informace, že má pracovat na ministerstvu školství. A že by dotyční lovci brali nějaké zvláštní ohledy, to se říct nedá. Všichni do jednoho se předháněli, kdo jen napíše sprostější článek, kdo vylije kýbl špíny co nejodpornější," píše Bátora junior.

Poslední kapka

Alexandr Bátora považuje za největšího hulváta právě Schwarzenberga. Připomíná jeho ostrý slovník a tvrdí, že všichni na internetu a v novinách spílají úředníku Bátorovi, místo aby si uvědomili, že to začal kníže. Také připomíná, že doposud všichni novináři označovali jeho otce za „vysokého úředníka" a nyní je „nicka a podržtaška".

Související Ministr J. Dobeš: Od slov pana Bátory se distancuji


Hlavním důvodem, proč se mladý Bátora rozhodl zastat svého otce, jsou ale Schwarzenbergovy poslední výroky. „Kdyby to byl účetní na ministerstvu zemědělství, tak proti tomu nic nemám. Zrovna s těmi názory na školství, to nejde. To je jako kdybych ustanovil známého pedofila ředitelem dívčí školy. Chcete-li, ohrožuje to mravnost politiky."

Související: Bátora na školství? Jako pedofil v čele dívčí školy, ozval se kníže


To byla pro Bátorova syna poslední kapka. Lituje prý, že již nežije otec pana knížete, který by Schwarzeberga poučil o správném chování a tvrdí, že Ladislav Bátora má zakázáno k čeukoli se vyjadřovat, proto se nemůže bránit. A i kdyby se bránil, byl by označen za hulvára. „Kdy otevíráte, pane kníže, ty svoje kurzy veřejného vystupování? Přijdu se k vám naučit něčemu novému," ironizuje autor.

KOMPLETNÍ text Alexandra Bátory:


Čtěte více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

14:40 Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

Jako každý rok se v Kolíně i letos bude konat festival dechovky Kmochův Kolín. Na své si nicméně při…