Komunistka Vostrá to spočítala Nečasovi i celé vládě

08.04.2013 11:47

Poslankyně za KSČM Miloslava Vostrá ve svém tiskovém prohlášení ostře kritizuje premiéra Petra Nečase (ODS) i celý jeho kabinet. Kvůli kmotrům, fotovoltaice i kontroverzním sKartám.

Komunistka Vostrá to spočítala Nečasovi i celé vládě
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

"Co vše nás ještě čeká? Premiér se holedbá, že ODS zúčtovala s kmotry a se všemi, kteří tzv. poškozují dobré jméno ODS. Zvolení poslance Šeicha nás však utvrzuje o pravém opaku," začíná svou kritiku Vostrá.

Ministryně práce a sociálních věcí Ludmila Müllerová (TOP 09) podle poslankyně vlastním tělem hájí sKarty. "Proč asi? Čím déle bude tento výmysl Drábka fungovat, tím větší pokuty může Česká spořitelna požadovat," píše politička.

Podpora chybí

"Fotovoltaika nadzvedla snad všechny politiky. Jen by mě zajímalo, zda občan uvidí seznam skutečných majitelů. Vít Bárta protestující na Václavském náměstí s Holešovskou výzvou je ukázkou, jak se ten svět mění. Člověk, který vládu pomáhal sestavit, dnes vykřikuje hesla, která ji mají sundat. Jen se jaksi nepovedlo vytvořit dav, který tolik organizátoři proklamovali," pokračuje Vostrá.

Podle poslankyně jsou lidé naštvaní a otrávení ze stálého zatěžování rodinných rozpočtů, přesto není demonstrace jako demonstrace a lidé prý raději zůstali doma, než by podporovali Bártu a mnohé další.

"Je třeba se zamyslet nad vším, co tato pravicová vláda připravuje. Ať už jsou to podpory v sociální oblasti, placení oprav vodovodních trubek, které až dosud platili provozovatelé, či tolik oslavované a dnes téměř nefunkční sKarty. Jak dlouho ještě budeme všichni tolerovat šlendrián, který nám pravicová vláda připravila?" ptá se závěrem poslankyně Miloslava Vostrá.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…