Končící Liška se pochválil a pak prozradil, co chce dělat dál. Budete se divit

29.05.2014 18:50

Odstupující šéf Strany zelených Ondřej Liška v on-line diskuzi na serveru iDnes.cz zhodnotil své angažmá v čele strany jako úspěšné. Zdůraznil, že se mu podařilo postavit stranu na nohy po pádu způsobeném exministrem Martinem Bursíkem.

Končící Liška se pochválil a pak prozradil, co chce dělat dál. Budete se divit
Foto: hns
Popisek: Pavel Liška, fotokoláž

Po něm stranu převzal koncem roku 2009. „Podařilo se mi ji ukotvit na komunální úrovni a posílit na krajské a senátní. A také ji postavit finančně na vlastní nohy," pochválil se.

Nová česká tradice?

Po své rezignaci hodlá zůstat řadovým členem. „Trochu s nadsázkou: Chtěl bych založit novou tradici bývalých předsedů českých politických stran, kteří nezakládají strany nové a nemají osobnostní problém sestoupit ze stranických výšin," poznamenal.

A nastínil i své plány v nejbližší budoucnosti. „Mám již léta v hlavě několik zajímavých větších projektů. Mám také rozepsány dvě knihy, k jejichž dokončení nyní budu mít snad prostor. Nejvíce ale chci věnovat čas svým dětem," dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…