Kondolují také obyčejní Slováci, Poláci, Italové, Španělé

18.12.2011 18:14

Kromě politiků se strhla i obrovská lavina kondolencí obyčejných lidí. Ti se kupí zejména na oficiální prezentaci Václava Havla na sociální síti Facebook. Kromě českých příspěvků jsou zde vzkazy z Polska, Španělska a dalších zemí.

Kondolují také obyčejní Slováci, Poláci, Italové, Španělé
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na Václavské náměstí a na Národní třídu přišli lidé uctít památku Václava Havla

"Dakujem pán Prezident," "Condoleante familiei. O mare pierdere pentru toata lumea," "Vďaka Vám za všetko pán prezident. Odpočívajte v pokoji," "Odejście tak wielkiego człowieka to strata nie tylko dla Czech, ale dla całej Europy," "From Germany: We also sorrow for you, Mister Havel. Respect for your work and rest in peace!" 

Každou minutu přiskakují na oficiálním profilu Václava Havla nové a nové vzkazy. Správce webu doposud nemusel žádný z nich cenzurovat. Veškeré vzkazy jsou zásadně slušné.

Spolu s cizinci jsou k vidění také stovky příspěvků od českých obyvatel. Většina z nich děkuje, publikuje fotografie či novinové materiály, mezi nimi i články ParlamentníchListů.cz.

Skupina se během neděle rozšířila o několik tisíc členů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…