Ladislav Větvička trochu jinak k Sýrii: Preventivní válka je nejlepší. Kdo dá tomu druhému po pysku první, obvykle vyhrává

14.04.2018 9:48

Svérázný bloger Ladislav Větvička se na serveru iDnes.cz s ironií sobě vlastní vyjádřil k současnému válečnému stavu mezi USA a Sýrií. „Útok Ameriky na druhou stranu světa je oprávněný,“ poznamenal.

Ladislav Větvička trochu jinak k Sýrii: Preventivní válka je nejlepší. Kdo dá tomu druhému po pysku první, obvykle vyhrává
Foto: Facebook Ladislava Větvičky
Popisek: Ladislav Větvička

Jak Větvička uvádí, sám ani nechápe, jak to může někomu přijít nelegální. „My, ostravští synci, moc dobře víme už z druhé světové, že preventivní válka je nejlepší, neboť ten, kdo dá tomu druhému po pysku první, obvykle vyhrává,“ poznamenal Větvička. 

„Američané se doslechli, že Syřani zabili Syřany,“ sdělil s tím, že protože jsou Američané bytostnými demokraty, tak rozhodli, že dříve, než se vše vyšetří, tak preventivně zabijou jakési úplně jiné Syřany, kteří sice asi nezabili žádné Syřany, ale mohli by třeba zabít zase úplně jiné Syřany. 

  • Původní text ZDE

„A proto, aby bylo Syřanům zabráněno zabít jiné Syřany, tak Amerika zabije úplně jiné Syřany a tím bude spravedlnosti učiněno zadost,“ uzavřel Větvička s tím, že miluje Ameriku. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…