Landa- Žito začal souvěrcům prodávat oblečení. Už má vyprodáno

14.12.2012 22:13

Fanoušci zpěváka Dana Landy alias Žita 44 si odteď mohou v jeho internetovém obchodě pořídit trika, mikiny či čepice z první limitované edice se symboly, se kterými je Landa spojován. Na jednom z triček je například rolnička, protože se rozhodl zahnat zloděje rolněním.

Landa- Žito začal souvěrcům prodávat oblečení. Už má vyprodáno
Foto: Facebook.com
Popisek: Facebookový profil nové identity Dana Landy

„Váš obrovský zájem o věci z první kolekce oblečení Žito 44 předčil naše očekávání,“ píše Žito 44 na svém oficiálním profilu na Facebooku. Jelikož se jedná o limitované edice, kdy každý kus má svoje unikátní číslo, byl Žito 44 nucen dočasně pozastavit prodej, aby zaručil uspokojení všech.

„Chci zazvonit, aby zloději věděli, že na ně myslím,“ tvrdí Landa, a zřejmě i proto na jeho tričkách najdeme rolničky.

O všem Žito 44 informuje na svém Facebooku, kde mimo jiné svolává k akcím, o kterých mluvil během projevu při předávání cen Český slavík. Tam vysvětlil, proč končí s kariérou. Nadále chce vystupovat jen jako kouzelník Žito 44. Žito je prý bájné vzkříšení šaška krále Václava, který se zjevoval ve chvíli, kdy se „kradlo a šidilo“. Žito se chce například zařadit mezi nejlepší akrobatické piloty na světě nebo plavat na hřbetech tygřích žraloků. Přitom bude propagovat svůj myšlenkový systém či přístup k člověku.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…