Leoš Mareš a Jaromír Soukup: Po VIDEU na Nově věc pokračuje

05.06.2018 9:12

Český internet se dobře baví na účet generálního ředitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa, do kterého si s gustem rýpl moderátor Superstar Leoš Mareš. Řada lidí, např. aktivista Jan Cemper, Marešovi tleská.

Leoš Mareš a Jaromír Soukup: Po VIDEU na Nově věc pokračuje
Foto: TV Barrandov
Popisek: TÝDEN PODLE JAROMÍRA SOUKUPA na TV Barrandov

Generální ředitel a majitel TV Barrandov Jaromír Soukup je ve své televizi hodně vidět. Má několik pořadů. Celé měsíce vede každý čtvrtek rozhovory s Milošem Zemanem v pořadu Týden s prezidentem. Vedle toho pravidelně mluvívá s Tomiem Okamurou (SPD) v pořadu Duel Jaromíra Soukupa, kam ovšem zve i další politiky. Napříč politickým spektrem. Navíc Soukup moderuje pořad Kauzy Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa a Týden Jaromíra Soukupa.   

Anketa

Podporujete zdanění církevních restitucí v intencích návrhu KSČM?

89%
hlasovalo: 14198 lidí

Soukup o svých pořadech tvrdí, že jde o nejsledovanější politické debaty v zemi, ve kterých padají nepřijemné otázky na tělo.

Právě na fakt, že generální ředitel TV Barrandov moderuje ve své televizi nemalé množství pořadů narážel v pořadu Superstar moderátor Leoš Mareš. „Vítejte zpátky na Barrandově. Myslím to místo, ne tu televizi, protože jinak by se to nejmenovalo Superstar, ale Zpěváci Jaromíra Soukupa a já bych to nemoderoval,“ podotkl s úsměvem muž, který si vybudoval pověst velmi schopného a žádaného moderátora, který vystupoval v celé řadě pořadů a moderuje i akce, které nesnímají televizní kamery.

Marešova slova pobavila český internet. Aktivita Jan Cemper na sociální síti Facebook poznamenal, že Mareš není dobrý zpěvák, ale rozhodně je skvělý moderátor. „Mareš je mizerný zpěvák, ale dobrý moderátor! Jeho včerejší hláška...“ napsal aktivista a přidal smajlíka a srdíčko.

Správce facebookové skupiny Společně to dáme, která se vymezuje proti Miloši Zemanovi, Andreji Babišovi či Tomio Okamurovi ve jménu demokracie, Robin Suchánek Marešovi také zatleskal. Moderátor ho podle všeho rozesmál

 

Podle serveru Express.cz se Marešův vtip zapíše do dějin televizní zábavy. „Leoš Mareš překročil svůj stín a předvedl fór, který se zapíše do dějin televizní zábavy. V přímém přenosu naší nejsledovanější soukromé televize si vystřelil z majitele její konkurence,“ napsal server. Žertíček však prý bude mít i svou stinnou stránku. Mareš by se teď neměl dostat do situace, ve které by potřeboval od Soukupa podat pomocnou ruku. Po tomto vystoupení Soukup Marešovi pomocnou ruku pravděpodobně nepodá. Spíše se Leoš Mareš ocitne na pomyslném seznamu nežádoucích osob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…