Lipovská? Podezřelé, jak je rychlá! Zdeněk Šarapatka odhalil temné síly

10.06.2020 9:02

Zdeněk Šarapatka v úterý ustál hlasování o jeho odvolání z Rady České televize a redaktorce Forum 24, kam sám dopisuje, se pochlubil, že argumenty stály na jeho straně. Varuje ale, že nyní mají v Radě ČT převahu ti, kteří nechtějí hájit „demokratické principy veřejnoprávní televize“.

Lipovská? Podezřelé, jak je rychlá! Zdeněk Šarapatka odhalil temné síly
Foto: Facebook.com
Popisek: Zdeněk Šarapatka s generálním ředitelem ČT Petrem Dvořákem

Nejprve si to v rozhovoru vyřídil s poslankyní Barborou Kořánovou, která návrh na jeho odvolání přednesla. Ta si stěžovala, že po vulgárních výlevech, kterým od Šarapatky čelila již v minulosti, čelí útokům celá její rodina. Šarapatka si ale myslí, že její akce byla „politická objednávka“.

Anketa

Je dobře, že Miloš Vystrčil pojede na Tchaj-wan?

10%
90%
hlasovalo: 22187 lidí

Pak se pochlubil, že si na jednání přinesl na poslankyni Kořánovou „širokou složku“, ze které podle něj vyplývalo, že poslankyně „prokazatelně lže“.

Šarapatka prý má řadu důkazů, že se při pokusu o jeho odvolání jednalo o obchod s KSČM. „Řada médií přišla investigativně na to, že komunisté po mém odvolání chtějí místo v radě,“ sdělil Šarapatka, bez dalších podrobností o výsledcích mediální investigace. Poslankyně je prý navíc při své argumentaci „zmatená“, což podpořila i redaktorka Fora24.

Šarapatka trvá na tom, že nikdy neurazil její rodinu. S poslankyni Kořánovou prý nikdy osobně nemluvil a ani o to nestojí. „Neměl jsem potřebu se scházet s člověkem, který pracuje na politické zadání pro agenta Bureše. Já se s lidmi tohoto typu nescházím,“ ujistil čtenáře Šafrova webu.

CELÝ ROZHOVOR ZDE

Pak se pustil do nové členky rady Hany Lipovské, které již nevyčítá, že o ČT nic neví, ale že se podezřele rychle v tématu zorientovala. A navíc prý pořádá moc tiskových konferencí. „Sám vím, jak je náročné zorganizovat tiskovou konferenci. Je vidět, že má paní Lipovská obrovský servis,“ dodal.

Z toho je prý jasně vidět, že „je to řízená věc“. Mezi těmi, kteří Lipovskou řídí, jmenoval „ultrakonzervativní nacionalisty“, konkrétně Janu Bobošíkovou a Václava Klause mladšího, který je prý v Institutu Václava Klause staršího, se kterým Lipovská v minulosti spolupracovala. „Takže vidíte, že je to politická objednávka,“ triumfoval Šarapatka.

Lipovská se prý hned na prvním jednání snažila útočit na práci České televize a ředitele Dvořáka na bezvýznamných detailech a Šarapatkovi tím přišla směšná.

Pokračoval rozborem Luboše Xavera Veselého, dalšího nově zvoleného radního, který je prý „tradičně velký hrdina v médiích“. Na něj vytáhl, že měl říci o poslankyni Miroslavě Němcové, že je „druhá Jiřina Švorcová“, s čímž Šarapatka zásadně nesouhlasí. Je třeba dodat, že tito dva pánové radní spolu mají nevyřízené účty již z minulosti.

V radě prý ale takoví lidé dnes už mají většinu. Šarapatka považuje za odpůrce demokratické ČT všechny letos zvolené radní, možná s výjimkou Pavla Kysilky. „Víte, ono vidět vedle sebe sedět plagiátora bakalářské práce pana Veselého a renomovaného bankéře s obrovskou profesní zkušeností je opravdu pikantní,“ dodal, že je zjevné, že Xaver Veselý se mezi takto vzdělanými lidmi necítí komfortně.

Z Šarapatkových pozorování prý ale vychází, že jít na barikády by za principy nezávislé ČT byli ochotni pouze čtyři radní. Je to místopředseda Jaroslav Dědič a člen René Kühn. Důkazem o jeho oddanosti demokracii je prý i to, že na něj začala útočit Jana Bobošíková. Třetím je pak Šarapatka sám, a čtvrtým olympijský vítěz Martin Doktor, který prý viděl svět, takže ví, co je svoboda a demokracie. „Trochu váhám nad panem Kysilkou, ale myslím si, že jeho inteligence je natolik vysoká, že by mohl podpořit demokratické principy,“ věří Zdeněk Šarapatka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…