Marek Wollner: Jeden protokolář jel v perníku, druhý s bavorákem skončil v rybníku

31.05.2017 15:42

Reportér České televize Marek Wollner si na svém facebookovém profilu rýpl do týmu kolem prezidenta Miloše Zemana, konkrétně do bývalého vedoucího protokolu Jindřicha Forejta a do současného protokolisty Vladimíra Kruliše.

Marek Wollner: Jeden protokolář jel v perníku, druhý s bavorákem skončil v rybníku
Foto: archiv ČT
Popisek: Novinář a spisovatel Marek Wollner

„Jeden protokolář jel v perníku, druhý s bavorákem skončil v rybníku. Zřejmě dobrej oddíl,“ poznamenal Wollner.

Dlouholetý hradní ceremoniář Jindřich Forejt skončil ve své funkci závěrem loňského roku, a to kvůli videu, na němž osoba jemu podobná měla co do činění s drogami. Vladimír Kruliš pro změnu skončil předevčírem v nemocnici, když nasedl do superrychlého policejního vozu BMW a vydal se na zkušební jízdu na Brněnsku. Podle všeho řidiče postihla mozková příhoda, auto narazilo do stromu a Kruliš skončil po nehodě v nemocnici se zlomenými obratli.

K celému incidentu Vladimíra Kruliše se již vyjádřil i prezident Miloš Zeman, a to před občany na náměstí v Kuřimi, kde zakončil svou návštěvu Jihomoravského kraje. „Toho bavoráka řídil policejní řidič. A ten měl v průběhu jízdy mozkovou příhodu. Oba dva byli odvezeni do bohunické nemocnice. Vláďu Kruliše jsem navštívil se svou paní. Má zlomené dva obratle, naštěstí nemá narušenou míchu. Řidič je v tuto chvíli v umělém spánku,“ popřel, že by za volantem seděl Kruliš. „Chtěl bych věřit, že i on se uzdraví,“ dodal ve vztahu k řidiči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…