Martin Komárek hájí Korán i Babiše: Nejde o Čapí hnízdo, to je jen jeden z mnoha útoků

11.03.2016 22:19

Kauza Čapí hnízdo je jen jedním z mnoha útoků konkurence na naši značku. Tak vysvětluje poslanec Martin Komárek (ANO) nejnovější kauzu spojovanou s lídrem hnutí ANO Andrejem Babišem čtenářům, kteří se jej na tento problém zeptali na jeho profilu na serveru ParlamentníListy.cz. Komárek také vysvětlil svůj pohled na Korán.

Martin Komárek hájí Korán i Babiše: Nejde o Čapí hnízdo, to je jen jeden z mnoha útoků
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

Konkurenti nám nemohou nic vytknout

Čtenář „čvančara“ se ptal, proč se od kauzy Čapí hnízdo nedistancoval Babiš hned, ale až v současnosti. Zajímalo jej také, zda celá kauza nemá jen pošpinit značku hnutí ANO. „Jasně že je to jen jeden z mnoha útoků na naši značku. Naši konkurenti nám nemohou politicky nic vytknout, tak se zaměřili na Babišovo podnikání,“ uvedl Komárek.

Celé znění otázky a odpovědi najdete ZDE.

M.Tomáš se zase obává, že za rok při parlamentních volbách u nás může dojít k něčemu podobnému, co nastalo nyní na Slovensku. I jej zajímala kauza kolem Čapího hnízda. „Jsem přesvědčen, že volby vyhraje ANO s dostatečným náskokem, aby sestavilo racionální vládu,“ odpověděl Komárek optimisticky. „Útok na Čapí hnízdo je jedním z dalších útoků politické konkurence na Babišovo podnikání,“ dodal.

Celé znění otázky a odpovědi najdete ZDE.

Mohamed byl dítě své doby

Eduard Pytel tvrdí, že prorok Mohamed vše řešil násilím. „Vraždil, znásilňoval, zotročoval, byl pedofil, zloděj... Vždy okrádal křesťany,“ uvedl čtenář. „Pokud muslimové k němu vzhlížejí a chtějí být jako on, protože podle nich je to jejich vzor, pak se nemůžeme divit, že muslimové jsou všichni násilníci,“ myslí si, a proto se ptá, že pokud toto muslimové schvalují, zda by se neměli rovnou zavírat do vězení, „jelikož jsou časované bomby“. „Kdybyste četl Bibli, našel byste tam, zejména ve Starém zákoně, podobně problematické osoby. Mohamed byl dítě své doby. Kdo chce však v Koránu najít ušlechtilé učení, najde je tam,“ reagoval Martin Komárek.

Celé znění otázky a odpovědi najdete ZDE.

reklama

autor: vam

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…