Máte jasno o uprchlících? Tak jste buď vesnický idiot s lahváčem, co čumí na Novu, nebo manipulátor typu Konvičky, soudí novinář Brezina

11.09.2015 11:41

Český národ se nemusí bát muslimských imigrantů. Stanou se z nás dobří muslimové, stejně jako jsme se po Bílé hoře stali dobrými katolíky a po roce 1948 dobrými komunisty, říká vystudovaný ekolog a redaktor serveru G.cz Ivan Brezina. Náš národ se prý totiž vyznačuje tím, že nebojuje, pouze remcá, aby nakonec sklapnul podpatky.

Máte jasno o uprchlících? Tak jste buď vesnický idiot s lahváčem, co čumí na Novu, nebo manipulátor typu Konvičky, soudí novinář Brezina
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

Brezina v rozhovoru pro server manipulatori.cz vysvětlil, co si myslí o lidech, kteří jsou schopní mít na tak komplexní problém, jako je záležitost uprchlíků a uprchlictví, jednoznačný názor. Buď je to prý idiot vesnického ražení, který pije lahváče a čumí u toho na Novu, nebo manipulátor, jenž svým názorem sleduje nějakou politickou agendu.

Takový manipulátor je prý lídr iniciativy Islám v ČR nechceme a Bloku proti islámu Martin Konvička, kterého považuje Brezina za vzdělaného člověka, který je ve svém oboru, v biologii, skutečná špička. Problém specialistů, jako je Konvička, ale prý tkví v tom, že si myslí, že když rozumí devadesáté deváté noze stonožky, rozumí stejně i celému zbytku reality. V otázce uprchlictví je však prý stejný laik jako téměř kdokoliv jiný.

Lidé, kteří chtějí přijmout uprchlíky, považuje Brezina za naivní idioty. „Kdyby tady přistáli marťani a začali nás tady žrát, tihle lidi by za nimi šli s kytičkou a mysleli by si, že se s nimi nějak domluví,“ líčí ekolog. „Když člověk jako třeba já strávil tři roky v různých asijských zemích a nikdy neměl žádný problém, měl by se vyhnout dojmu, že to stejně bezproblémově bude fungovat, když toho pohodového člověka přesadí do Česka. To je zásadní omyl a lidé, o kterých teď mluvíme, se ho dopouštějí. Prolnutí kultur by znamenalo především průšvih,“ míní Brezina.

Čechy jako takové by to nicméně dle jeho soudu nakonec příliš neovlivnilo, přizpůsobili by se a nechali by se asimilovat. Češi by prý byli dobří muslimové, stejně jako se po Bílé hoře stali dobrými katolíky a po roce 1948 dobrými komunisty. A pokud sem přijdou Číňani, nechají si Češi hromadně zešikmit oči. „Jsme přizpůsobivý národ, nebojujeme. Chvíli remcáme, ale nakonec to přijmeme, až na výjimky, jako byli Gabčík a Kubiš,“ říká Brezina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …