Milan Richter v pondělí rezignoval na post místostarosty Prahy 10

24.02.2014 15:27

Místostarosta Prahy 10 Milan Richter se dnes rozhodl rezignoval na svůj post. Oznámil to na svém facebookovém profilu. Svůj krok vysvětlil osobními důvody.

Milan Richter v pondělí rezignoval na post místostarosty Prahy 10
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Richter

Z politiky ale rozhodně odcházet nechce. „Stal jsem se předsedou zastupitelského (byť notně oslabeného) klubu ODS a budu zde dále vykonávat svůj zastupitelský mandát a pracovat pro `Desítku`,” uvedl.

Zároveň naznačil, že na podzim  bude kandidovat v komunálních volbách, opět za ODS.

Celé vyjádření Milana Richtera na jeho facebookovém profilu:

Dnes jsem z osobních důvodů rezignoval na post místostarosty v Praze 10. Neznamená to ale rozhodně můj odchod z politiky. Stal jsem se předsedou zastupitelského (byť notně oslabeného) klubu ODS a budu zde dále vykonávat svůj zastupitelský mandát a pracovat pro "Desítku".

Za 16 let mého působení v komunální politice se nám z Prahy 10 podařilo vybudovat atraktivní městskou část s dobře fungující radnicí ověnčenou desítkami cen a ocenění a celou radou služeb občanům, které máme jako jediní v republice.

Pro mé rodné město mám i nyní velkou spoustu nápadů a vizí. Budu je prosazovat i v nadcházejících podzimních volbách v barvách ODS. Díky za podporu všem, kteří to nevzdali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…