Ministr Dobeš jel podpořit české fotbalisty. Agentura si ho spletla s Nečasem

17.06.2012 16:26

Na utkání s Polskem přijel české fotbalisty podpořit také ministr dopravy Pavel Dobeš (LIDEM). Server Lidovky.cz ovšem k této ministerské podpoře přináší zajímavou zprávu, informuje totiž o tom, že agentura Reuters označila Pavla Dobeše za českého premiéra a napsala, že české sportovce přijel osobně povzbudit i první muž vlády.

Ministr Dobeš jel podpořit české fotbalisty. Agentura si ho spletla s Nečasem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Dobeš

Popisek u fotografie agentury Reuters totiž praví, že v prostřední řadě napravo, blízko polského prezidenta Bronislawa Komorowského sedí předseda české vlády. Ve skutečnosti tam však najdeme ministra dopravy Pavla Dobeše s kloboukem vyvedeným v národních barvách.

"Poland's President Bronislaw Komorowski (middle row L), UEFA President Michel Platini (middle row C) and Czech Republic's Prime Minister Petr Necas (middle row R) watch the Group A Euro 2012 soccer match between Poland and Czech Republic at the City Stadium in Wroclaw, June 16, 2012," stojí v popisce u fotky Reuters. Přehmat agentury však nemění nic na tom, že ministr dopravy si mohl osobně vychutnat vítězství českých fotbalistů nad polskými sportovci.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…