Mirek Topolánek: Babiš je dobytek. Zeman vlastizrádce. Fujtajbl. Ty kydy...

17.04.2018 15:13

Někdejší premiér Mirek Topolánek nadále sleduje politické dění. Prorokuje, že to nemusí dlouho trvat a prezident Miloš Zeman a premiér Andrej Babiš skončí v teplácích.

Mirek Topolánek: Babiš je dobytek. Zeman vlastizrádce. Fujtajbl. Ty kydy...
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

Bývalý předseda vlády za ODS Mirek Topolánek se sice z politiky znovu stáhl, ale zájem o ni rozhodně neztratil. Dokazuje to svými výroky na sociální síti Twitter. Když se v neděli znovu sešli prezident Miloš Zeman a trestně stíhaný premiér v demisi Andrej Babiš (ANO), Topolánek k jejich společné fotografii u oběda připsal, že příště už budou oba pánové v teplácích. 

 

V diskusi pod zveřejněnou fotografií si však Topolánek přečetl, že místo něj sedí ve vězení bývalý lobbista Marek Dalík. Na toto tvrzení reagoval někdejší předseda vlády stručně a jasně. „A ty mě taky...,“ napsal. Zdůraznil, že si jako občan vydělává poctivě a iritují ho hlupáci.

Dodal také, že mu šlo v prvé řadě o fakt, že ani Zeman, ani Babiš neměli kravaty, nebyli přiměřeně společensky oblečeni. Až se sejdou příště, tak budou mít na sobě snad i tepláky.

Další z diskutujících se obratem zeptal, kde Topolánek bere odvahu se takto vyjadřovat. Prý by udělal líp, kdyby vypnul internet a v klidu žil na chatě, kterou mu údajně postavil Dalík za 70 milionů. I na to měl ovšem Topolánek odpověď. „Vám nevadilo, že nemají kravaty? Jo, a ty kydy si strčte, víte kam...,“ požádal občana.

K prezidentu Zemanovi se později vrátil a okomentoval informace, že na Hrad míří představitelé čínské státem řízené společnosti CITIC Group. Expremiér má za to, že čínští komunisté využívají prezidenta Zemana jako spojku do Kremlu a k tomu navíc sem tam něco v Česku přikoupí. Příště to může být i Karlštejn.  Zeman podle expremiéra dělá chybu, když se zneužívat nechá. „Další partička čínských komunistů potřebuje otevřít dveře Kremlu. Použije osvědčenou pražskou spojku. Cestou něco nakoupí. Třeba Karlštejn. Pořád to není vlastizrada?“ zeptal se

V diskusi pod příspěvkem dodal, že pokud si Číňany příliš pustíme k tělu, docílíme mimo jiné toho, že se sníží průměrný plat v České republice.

Předvedl také smířlivé gesto vůči Evropské unii. Všem těm občanům, kteří mají za to, že zlo přichází vždy z Bruselu, sdělil, že si sami dokážeme znepříjemňovat život a Brusel k tomu vůbec nepotřebujeme. Poukázal v této souvislosti na požadavek hasičů, aby z chodeb mateřských škol zmizely obrázky dětí. Mohou prý být nebezpečné, neboť jsou hořlavé. O požadavku hasičů informoval sever iDnes.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…