Mladý Klaus? Nic moc. Exprezident Klaus je zklamaný, zaznělo

17.03.2021 9:56

Druhý český prezident Václav Klaus má opravdu velký strach z toho, že by v této zemi mohli za pár měsíců vládnout Piráti. Považuje je za moderní komunisty. Možná se kvůli nim znovu pokusí hlasitě promluvit do české politiky. Ale zřejmě se tak nestane přes Trikolóru, které velí jeho syn Václav Klaus mladší. Exprezident Klaus je totiž z politických výkonů Trikolóry zklamán.

Mladý Klaus? Nic moc. Exprezident Klaus je zklamaný, zaznělo
Foto: Vít Hassan
Popisek: Exprezident Václav Klaus a poslanec Václav Klaus ml. na Vítkově při příležitosti výročí vzniku Československa

Anketa

Bojíte se vakcíny AstraZeneca?

82%
18%
hlasovalo: 13497 lidí

Z Institutu Václava Klause zaznívá, že po prodělané nemoci covid-19 druhý český prezident ještě neřekl poslední slovo a možná ještě jednou rázně promluví do české politiky. Sám Klaus v nedělní Partii CNN Prima News oznámil, že je potřeba, aby vznikla nová politická síla, která se postaví Pirátům.

Pravicová koalice ODS, lidovců a TOP 09 nenaplňuje Klausovy představy té správné pravicové politiky a vzhledem ke slábnutí vládnoucího hnutí ANO by se mohlo stát, že se příštím premiérem stane Pirát Ivan Bartoš. A to podle středečních Lidových novin Klause opravdu děsí, neboť jak řekl i na Frekvenci 1, považuje je za moderní komunisty.

Jednou z možností je, že by Václav Klaus starší vstoupil do Trikolóry svého syna Václava Klause mladšího, ale příliš pravděpodobné to prý není.

„Jejich vztahy nejsou v současnosti v tomto ohledu kdovíjaké. Nepotvrdilo se očekávání, že Trikolóra bude výrazněji promlouvat do politiky,“ prozradil LN zdroj z okolí Klausovy rodiny.

Ani Klaus mladší se k tomu zatím nechce vyjadřovat. Kandidátní listiny pro volby do Sněmovny se teprve tvoří a možné je podle Klause mladšího ledacos.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…