Modlím se za vás, vzkázala jeptiška z televizní obrazovky Michalu Haškovi

18.03.2016 13:04

Televize Nova v rámci zpravodajství odvysílala ve čtvrtek večer velmi zajímavou reportáž. Její nejvýraznější představitelkou byla jeptiška. Ta se zcela otevřeně postavila za nejpopulárnějšího hejtmana, jímž se podle agentury Phoenix research stal Michal Hašek (ČSSD) z Jihomoravského kraje. Na dálku svému favoritovi vzkázala, že se za něho modlí.

Modlím se za vás, vzkázala jeptiška z televizní obrazovky Michalu Haškovi
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Michal Hašek

Březnovému měření oblíbenosti hejtmanů dominuje zástupce Jihomoravského kraje Michal Hašek (ČSSD). Druhé místo opanoval jihočeský hejtman Jiří Zimola (ČSSD). Bronzovou příčku popularity obsadil rovněž sociálnědemokratický hejtman Martin Netolický z Pardubického kraje. Výzkum provedl Phoenix research on-line ve dnech 25. února až 17. března 2016 na počtu 1 088 respondentů.

  • více k průzkumu ZDE

Za první trojicí nejoblíbenějších se umístil hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček (KSČM), následovaný šéfem kraje Vysočina Jiřím Běhounkem (nestr. za ČSSD). Šesté místo v popularitě krajských politiků si drží předák Moravskoslezského kraje Miroslav Novák (ČSSD). Sedmou pozici v oblibě získala jediná politička mezi regionálními zástupci, pražská primátorka Adriana Krnáčová (ANO 2011), následovaná hejtmanem největšího kraje v republice, středočeským Milošem Peterou (ČSSD).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …