Nadávky ženě Tomáše Kluse. Šlo o politiku! Je to sranda

14.03.2019 8:52

Manželka Tomáše Kluse Tamara Klusová se na sociální síti pochlubila, jak šikovného má syna. A dostala slovní ránu. Jde o zbraně.

Nadávky ženě Tomáše Kluse. Šlo o politiku! Je to sranda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Písničkář Tomáš Klus

Téma nošení zbraní rezonuje v Evropě už pár let, a to především kvůli směrnici Evropské komise, která nošení střelných zbraní reguluje. Česká republika tuto směrnici zažalovala, protože ji považuje za nesmyslnou.

Anketa

Vadí vám výrok Václava Klause ml. o EU a Židech?

4%
96%
hlasovalo: 21460 lidí

Do sporu o to, zda má smysl více regulovat nošení střelných zbrání, aby v EU nedocházelo k podobným masakrům, jaké se dějí např. v USA, či nikoliv, protože lumpové a teroristé si zbraně opatří na černém trhu a doplatí na to poctiví občané, teď někteří čeští občané přimíchávají ještě děti.

Přesvědčila se o tom Tamara Klusová, manželka zpěváka Tomáše Kluse, která se pochlubila, že její dvouletý syn dokázal na pouti ustřelit růžičku. Vzduchovkou. „Alfréd a jeho první vystřelená růže… On to opravdu dokázal. Dojalo nás to k slzám,“ napsala manželka zpěváka, která dala už v rozhovoru pro DVTV v závěru roku 2018 najevo, že je hrdá na to, že je manželka Tomáše Kluse a je pyšná na svoje děti.

Svou lásku a hrdost na svého potomka Alfréda dala najevo právě na Instagramu a dočkala se takřka stovky reakcí. Dámy a pánové vedli debatu nejen o tom, zda je syn hezký, někteří tvrdili, že nikoliv, ale přeli se i o to, jestli malému klukovi patří do rukou vzduchovka. „Teda být hrdá na to, že dvouletý dítě umí střílet, i když je to jen na růži… Tak na to by normální rodič asi hrdý nebyl,“ zaznělo v diskusi. Většina diskutujících se však shodovala v tom, že podobné komentáře, že nemá hezkého chlapečka a že nemá střílet ze vzduchovky, nesmí brát vážně a má si užívat radosti rodičovství. „Máte šikovného syna. Na ty hloupé komentáře blbů nedejte. Jen vám závidí.“

 

Na slovní přestřelku upozornilo sdružení LIGA LIBE, které si klade za cíl protestovat proti směrnici EU o nošení zbraní. Členové mají za to, že by ti Češi, Moravané a Slezané, kteří splní zákonné povinnosti, měli mít právo nosit zbraň na svou obranu, pokud to uznají za vhodné.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…